En av framtidens mest lovande stjärnor rycktes ifrån oss idag i en tragisk olycka i samband med tävling i Malaysia. Marco Simoncelli blev 24 år gammal och vi är många runt om i världen som sörjer. Naturligtvis går tankar till familj och vänner i denna tunga stund.
Tankar går även till Valentino Rossi och Colin Edwards som bägge var inblandade i olyckan.

Motorsport är världens främsta idrott i 99,9% av tiden den utövas. Den ger så enormt mycket livsglädje, adrenalin och spänning. Man blir ett med maskin och andra utövare och svävar som på moln. Men så kommer tillfället när sporten biter tillbaka och visar den andra sidan. Allt förändras på en hundradels sekund och när döden tar någon ifrån oss, så betalas det högsta priset för insatsen. Det är grymt och orättvist. Men precis som livet är i övrigt också.

Vila i frid Marco!