Hej på er!

Jag satt länge och funderade över vad ämnets titel skulle vara. Det har med innehållet att göra men även tidsaspekten sedan mitt senaste inlägg här på bloggen.

Så det fick helt enkelt bli REKORD.

Rekord i att inte ha uppdaterat en enda gång på över ett års tid! Det är rekord i skandal.

Sist skrev jag att jag skulle börja jobba på tidningen Bike som testchef. Där har jag nu jobbat i över ett år som lycklig anställd. Fantastiskt vad tiden går snabbt när man har kul! Och det är precis vad jag har på arbetet.

Jag kör motorcykel och skriver. Två saker som jag älskar.

Hittills i år har jag kört över 3000 mil på två hjul. De flesta milen här hemma i Sverige, men rätt många mil utomlands också. Både på bana och slingriga vägar runtom i Europa och även övriga världen. Några av de länder jag har besökt under året är Tyskland, Spanien, Gran Canaria och Qatar.

Motorcyklar som testats är allt från 54 hästkrafter slöa till 326 hästkrafter starka tingestar. Helt fantastiskt! Aldrig har jag varit ledsen. Att få göra det man brinner mest för i livet är rätt få förunnat och jag älskar verkligen varje ny dag som jag får fortsätta leva drömmen.

Ett annat REKORD som också slagits är………..

Att jag åter ska köra lite tävlingar under 2016! Det är kanske inte ett rekord i sig, men för mig är det ett rekord ur den aspekten att jag aldrig tidigare har haft planer klara så här tidigt på säsongen!

Tidigare har jag i panik varit igång i februari som tidigast, men oftast senare ändå.

Nu är planen redan klar och hojen inhandlad och de flesta av tillbehören hemkomna.

Det är REKORD!

Om ni undrar vad jag ska köra för något så säger jag det nu. Det blir Nordic Bott-serien som jag tävlade i 2011 senast. Då med KTM RC8, under 2016 med DUCATI PANIGALE 1299 S.
Det blir en ny spännande utmaning som jag brinner för. Jag har aldrig tidigare tävlat med en Ducati och nu är jag mycket spänd att få kasta benen över hojen och komma igång. Jag kommer att köra tillsammans med Patrik Carvall (BMW S1000RR) med stöd från Bike Trollhättan. Tillsammans ska vi inte bara tävla mot varandra utan även försöka köra ifrån alla andra konkurrenter!

Varför Ducati kanske någon undrar?

Därför att jag blev helt förälskad i hojen när jag fick möjlighet att köra den i ett test som vi gjorde med tidningen. Den fångade min uppmärksamhet och själ så till den milda grad.

Ni kommer att känna igen mig även framöver då jag naturligtvis fortsätter köra med #55! (Jag har aldrig tävlat med något annat startnummer.)

För att inte denna sida ska glömmas bort eller somna in så är min plan att regelbundet skriva om hur det går med förberedelser och så småningom även tävlandet på denna blogg. Ska även försöka vara flitig med uppdateringar med bildmaterial.

Så välkomna in framöver och följ det nya kapitlet i mitt tävlande 🙂

Till dess önskar jag er alla en riktigt fortsatt trevlig december och så småningom jul!

Kram

Er förare #55
Christer Miinin

Matchande färg på transportfordonet och nya tävlingsredskapet!