Då har det blivit dags att försöka ta till sig den nya uppdaterade versionen av WordPress, och jag menar verkligen att den är ny och uppdaterad, kraftigt uppdaterad.


Uppdateringen skedde i höstas och orsakade problem på min hemsida varifrån man väljer att läsa bloggar, samt för min del skriva dem. Konspiratoriskt lagd som jag är av naturen, utgick jag givetvis ifrån att fienden kapat min sida. Hjärnan gick några varv till och tänkte ett steg längre och drog slutsatsen att det i den “nya världens” ordning måste vara inhemska myndigheter som stängt ned min syn på yttrandefriheten.


Men nu några månader senare och hundratals timmar med arbete kan jag sträcka mig till att det kanske “bara” var en rejäl uppdatering av datorsystem som inte synkade med varandra. Jag säger inte att det absolut är så, men, det kan vara en del i problematiken.


Hur som helst hoppas jag att det är löst för framtiden och att jag på något sätt kommer igång igen med bloggandet som tidigare betytt mycket för mig som person. Jag ska försöka lära mig det nya bloggvapnet och samtidigt hitta ämnen att blogga om. För ämnen finns det vill jag lova med tanke på hur tokigt hela världssamfundet blivit de senaste åren…

Till dess säger jag… Ta hand om er
Christer