Hi.
A real touristing day. Went to Laxery Wheels and the mines. Had some nice lunch at a nice restaurant and lately some barbeque with a group of Swedish friends in the paddock. After that it was time for another pricegiving cermony. And guess!!
I got a Bronze Replica reward!!! It was awsome. That is a real nice price for given to riders that last in some percent of the winning time. That was actually a surprise for me, but it made me proud anyway. Not that bad after all??!!! Or??
See you again tomorrow. It will be yet another day in the holiday line.
Cheers / Christer

Hej.
Idag har det turistats lite. Tittat på ett vattenhjul och studerat någon gruvgång. Käkat lite god mat och grillat. Höjdpunkten var dock prisutdelningen från gårdagens Superstock. Min 39.e plats gav mig en Brons Replika Statyett!! Det är en fin pokal som delas ut till förare som är inom en viss procent från vinnartiden.
Ett bevis på att man trots allt kört skapligt snabbt totalt sett under tävlingen. Rätt kul att få med sig en pokal och en plakett hem från ön. Och sedan återstår fortfarande en tävling.
Jag vet dock att det kommer bli fortsatt tufft att förbättra sig, men lovar att försöka fortsätta köra så snabbt det går med de problem som jag bråttas med, samtidigt som jag bibehåller säkerhetstänkandet. Visst vill man prestera det man kan och inte bli hindrad av material, men så är det ofta i motorsport. Bara att svälja stoltheten och veta i sitt hjärta vad man kan och vill och tyvärr inte få möjlighet att visa. Hur som helst så skall jag vila ytterligare en dag imorgon och sedan ladda rejält för fredagens tävling.
Min teamkamrat Craig klarade sig oskadd i sin krasch igår. Han körde för snabbt in i en kurva och började bromsa men klarade den inte och körde rakt in i höbalarna som stod ivägen innan muren kom. Sedan flög han över styret och landade oskadd i trädgården. Ähh, det var inget att snacka om…. Lite för snabbt bara, sådant händer…. Jaha, säger jag bara!
Ni får ha det så bra.
Trevlig kväll / Christer