Hi.
The Superbike race of today was cancelled due to rain and mist on the mountain. We will make that race on Monday instead. A lot of butterflies and nervousitity for nothing today. So now it is only off for a 45 min of running to get rid of the adrenalin in my body and later on a couple of hours walking.
See you tomorrow again.
Over and out / Christer

Hej hej.
Tävlingen som skulle gått idag blev inställd pga regn och dimma så att helikoptern inte kunde flyga. Nytt försök görs på måndag istället och det kändes som ett mycket klokt beslut från tävlingsledningen. Att köra 6 varv med växlande torrt och växlande regn med slicks kan bli nog så påfrestande psykiskt. Att aldrig veta hur bra grepp man har men ändå befinna sig i en tävling utan tillåtelse för misstag.
Nu blir det att springa av sig adrenalinet i kroppen istället.
Sedan blir det väl att kliva ner och se stuntmännen göra tokiga saker på huvudgatan. Vår egen svenske Matti Tepsa ( låter så fint finskt i mina öron ;- ) ) är med och tävlar och han är en mycket skicklig kille och sympatisk och lugn och trevlig också, precis som alla vi finnar är!!!! 😉
Så vi hörs imorgon igen.
Trevlig lördag vänner / Christer

Blog Image

Bilden tagen av Andreas Lundqvist! Stort TACK!