Hi.
No practise session today due to bad weather. The low clouds and intensive rain forced the clark of the course to cancel todays practise. Of course that is a wise decision because going out in weather like that is not what you want to do. Hopefully the weather will change tomorrow so the progress with my bike can continue. Now I am gonna go down to the promenade for a walk of an hour or two in the rain just for see all the tourist to arrive. It is already crowded down there with motorcyclists.
Oh, just want to say thank you to Jorka from Svartå in Sweden who lend me his well used Swedish flag! It is now decorading my tent in the paddock.
Cheers / Christer

God eftermiddag.
Det blir en tidig rapport ikväll. Träningen är nämligen inställd på grund av dåligt väder. Det regnar och är tunga moln som hindrar helikoptern från att se uppe på berget och kan därmed inte flyga och därav ställs träningen in. Ett mycket klokt beslut då man absolut inte känner för att åka ut och sladda omkring med landsvägsdäck och brunnslock och vita markeringar i hastigheter över 250 km/h.
Ikväll blir det lite DVD tittande istället. Naturligtvis något “åkamed” varv från Isle of Man så att man ändå lär sig något. Sedan blir det lite mat med Martin Hamberg och Asa och Andreas. Martin tävlar också här och Asa och Andreas är mina vänner från Kyoto Japan som tog hand om mig och mina vänner när vi var på Suzuka 8h och tävlade, samt stannade kvar och såg Kyoto efteråt.
Imorgon ställer jag klockan på 04.30 för att låna Andreas hyrbil för att dra ut på 3 eller 4 varv runt banan innan övriga ön vaknar till liv och stör min träning.
Har även ständiga kontakter med teamet hemma och planerna inför min nästa tävling i ProSuperbike och STCC serien. Pier och grabbarna sköter det hela exemplariskt och vart skulle jag finna finare människor?? Fjädringskomponenter inväntas och mer godis till hojarna. Hoppas att Pier övertygar Roger om saker och ting 😉
Fortsätt gärna att skriva i gästboken och skicka mail, det piggar verkligen upp!!!!
Vi ses imorgon igen och kram på er alla. / Christer