Ciao.
First I will tell about the fantastic things. Yesterday evening I went with my teamboss and one of the riders to Live Interviews on the Radio Manx. Good promotion stuff, but after that we went for see the practise of the Classic RR of Southern 100. Emazing to see them run flatout with old bikes. I am impressed.
Now todays business. My first free practise where just to start. I let the clutch go and came approx 10 meters. The bike died! A new attempt, same thing happened again. Bloody hell. My mechanics worked hard and find two errors. Cables for TPS and the tilt sensor where not properly monted. I had to wait till the final minutes of the practise before I got my lap behind the marshall. Then I found out that the clutch was slippering and that it was raining on the mountain.
Now we need to solve the problems for mondays practise, but tonight we will go out together and have some fun.
Speak to you tomorrow / Christer

Hej hej.
Vilken dag! Säsongen vill verkligen inte komma igång på allvar. Det skall fortsätta att strula med allt. Nu ville inte hojen jag åker på här fungera som den skall. Knappt 10 meter kom jag innan den dog. Mekanikerna rev det mesta och fann två fel och därefter fungerade den skapligt så att jag fick mitt obligatoriska varv bakom föråkare. Men under det varvet började kopplingen slira och sedan kom regnet också på berget vilket gjorde det hela ännu mera spännande. Setupen var stenhård och jag formligen studsade fram över vissa partier. Någon hade tappat bort inställningarna från förra året så vi får börja om med allt igen.
Igår kväll var det skoj för då var vi och tittade på veterantävling på södra delen av ön. Wow vilka entusiaster. Gubbar med lik till bilar och husvagnar och lik till hojar att köra med, men glöden i deras ögon gick inte att ta miste på. Jag log hela kvällen när jag sett detta. Mysigt och underbart att se den livsglädjen som utspelades.
Imorgon mekas det hoj och det har lovats att allt skall fungera på måndag.
Ha en underbar kväll.
Mvh Christer