Youtube verkar vara ett bra ställe att marknadsföra sig själv eller sina produkter.
Tänkte försöka hänga på den trenden lite framöver, då jag främst gillar att åka motorcykel och ha kul. För det andra är jag gudomligt trött på att ha dåligt minne och glömma det jag varit med om. Slutligen när jag väl har använt mig utav apparatur för att hjälpa till att minnas det jag gjort, så hittar jag aldrig det inspelade äventyret. Antingen inte filen, eller ibland inte ens datorn där filen kan tänkas ligga.

Men här kommer Youtube in…….
När jag väl kommit underfund med hur man laddar upp filmer på detta bibliotek så känns det som att jag vart jag än i världen befinner mig har tillgång till mitt eget material. Under förutsättning att det finns anslutningsmöjlighet till molnet…… där allt ligger.

Och den möjligheten har man ju alltid?!
Jag utgår i alla fall från det.

Jag provar med att lägga upp ett par klipp från en underbar söndagsutflykt tillsammans med min vän David. En strålande solskensdag med fågelkvitter, snö och 98-oktan i tanken.

En promenadkörning i parken……

http://www.youtube.com/watch?v=QgVRhiVD1VY

Följa John på stigen…….

http://www.youtube.com/watch?v=4xG2GfP8aSI

Ha en skön dag!

/ Christer