Men ett stort steg för mänskligheten…….
Sa någon astronaut spontant när han skuttade ut ur månlandaren och tog sina första steg på månen. Eller hur var det nu? Klart att det inte var så. Allt var regi gjort på förhand av rymdstyrelsen NASA. Orden var väl inövade och dessutom hade man redan varit ur landaren tidigare och placerat ut kameror och en fotograf som skulle föreviga det första klivet på annan planet, så att det blev bra PR om USA.s så förträffliga rymdkapplöpning mot Sovjetunionen och dess Lajka och Sputnik.

För egen del så använder jag samma fras och PR-reklam, “Ett litet steg….” för att pusha mig själv och informera er övriga om att jag nu “stegar” upp ett snäpp i förberedelserna för säsongen 2013!

Den nya träningspartnern är inhandlad. Husaberg FE450, heter den visst och vi har kommit överens om att kämpa hårt framöver för att:

1: Sprida glädje och mening.
2: Utöka och förbättra teknisk kontroll.
3: Komma i form kroppsligt och bli farlig.

När snön väl försvinner framåt våren skall inte ursäkter behövas. Tempot skall finnas där och konditionen likaså.

Min äldre Suzuki får ursäkta att den blivit förpassad in i garaget igen. Yngre hungrigare förmåga får ta över och ge mig den kamp jag behöver.
Det påstås att Husaberg är duktiga på att ge sina motståndare stryk och det ser jag fram emot.
Med glädje skall jag köra ut i endurospåret och kämpa mot min nya kamrat. Den kommer att vilja kasta mig ur sadeln och få mig att flyga över styret och slå mig i backen. Tro mig, jag vet! Har fått så mycket stryk genom åren i denna grens övningar. ( Det var faktiskt därför jag började köra Road Racing i stället. Det gör så mycket mindre ont att krascha från 200 km/h på bana, än att flyga över styret i skogen och landa bland stockar och stenar. )

Som sagt….

Nu intensifieras tempo för 2013.

Kram
Christer