För att blicka in i framtiden måste man kunna historien………

Så därför kommer här en liten nyårs kavalkad av bilder från förr………

Gott Nytt År på Er Alla!!

Kram

/ Christer

Har just passerat Jerker Axelsson ( VD och ägare till Bike Trollhättan ) i SM-finalen på Knutstorp 2005. Den av oss bägge som kom först i mål skulle bli svensk mästare. Jag tog min tredje raka titel, med samma motorcykel.

En av bilderna när jag tävlade för Phase One. Vet inte riktigt vilken bana som bilden är tagen ifrån. Men trivdes gjorde jag!

Isle of Man 2005. Man ser den oranga västen som rookies måste bära på träningen för att snabbare förare skall veta att man troligtvis vinglar omkring i blindo längs banan 🙂

En av mina tävlingar för Maco Moto från Slovakien. År 2007 och tävlingen är Bol´d or 24h VM. Känner mig jagad utav Mathiev Lagrive på SERT Suzuki. Suzukis så oerhört framgångsrika enduranceteam.

Suzuka Japan 2006. Körde för Phase One och vi blev 3.a total i VM det året i Endurance. Mitt livs tuffaste lopp. På 48 minuter svettades man bort 5kg vätska! Helt sjukt jobbigt, men fränt förstås!

Tackar Peter Sköld, mannen som betytt så enormt mycket för svensk RR. En stenhård fighter på banan som aldrig gav mig någon ro eller vila. Rutin som få andra och alltid fantastiskt maskinmaterial. Saknar honom enormt! ( Just denna bild från Anderstorp fick han nöja sig med 2.a plats )

Kalle. Mannen som betytt oerhört mycket för min racingkarriär. Här får jag några kloka råd om att hålla hårt i styret och gasa mera 😉

Assen 2005. Körde för Fagersjö Kalles team. Kul som attan.

Bilden är från 2004. Året när jag dubblerade klasser. Både NSBK och SST600.