Solen skiner och det är 26 grader varmt ute! Underbart!

Men naturligtvis befinner jag mig inte i Sverige när jag skriver dessa ord. Nejdå, Italien erbjuder denna typ av väder. Men men, det var kämpigt att ta sig hit idag.

Började i morse med att jag fick gasa på till Arlanda från Degerfors i ottan för att hinna med flyget. Kom till Munchen, missade anslutningsflyget till Bologna och fick vänta ytterligare 4 timmar på flygplatsen. Huvudvärken kom smygande med vätskebristen och förkylningen. Nästa flight gav mig öronsmärta så jag snart avlider och blir döv på köpet. Satan vad jobbigt.

Väl framme i Italien lite senare än beräknat så ringer mobilen. Får veta att min nyrenoverade, eller rättare sagt min taxibil med helt ny motor sedan i fredags har pajat igen! Suck! Om jag ändå hade haft ett svenskt kvalitetsmärke istället för tyskt skit. Och då menar jag inte Volvo, utan märket med arv till flyget 🙂

Hopp, bilen fick bärgas tillbaka till verkstaden och där står den igen.

Ikväll hoppas jag på god mat, många timmars god sömn och att värken släpper både i örat och skallen. För i morgon blir det åka utav på banan Misano. Det är BMW Motorrad Motorsport som anordnar ett test för oss journalister från hela världen.

Ha en trevlig vecka!

/ Christer