Ja, jag vet. Det är odugligt. Syftet med bloggen när den skapades var att den skulle förmedla omvärlden om vad jag sysslade med eller hade i tankarna. Det skulle ske regelbundet och med en frekvens på ungefär en händelse per dag.

Suck! Jag kan nästan bli ledsen när jag ser hur verkligheten ter sig just nu. Uppdateringarna kommer väldigt sällan och det är inte för att det inte händer saker och ting, utan snarare för att tiden inte räcker till. Ändå har jag skaffat mig prylar som smartphones, Ipad mm för att finna mobila lösningar. Men nu saknas fortfarande tiden.Skall försöka avsätta tid regelbundet framöver för uppdateringar av bloggen. Det finns tydligen bra kalenderpåminnelser i de elektroniska prylarna man ändå omger sig med hela tiden.

Idag får jag väl börja med att dra iväg och köpa ytterligare en fruktprodukt Imac Pro för att se om den kan hjälpa mig ;-)Smartphonen är för liten för att orka skriva inlägg. Ipaden saknar tangentbord och är inte så användarvänlig för ändamål som romanskrift. Så därför måste det bli en liten smidig bärbar dator som är behändig att ha med jämt och som har batterikapacitet som duger.

Nu blickar vi bakåt en sväng:

Frankrike med Normandie har hunnits med i år. Ett fantastiskt test med BIKE, där man verkligen kände historiens vingslag fladdra i brisen från havet. Fortfarande kunde man se kratrar och bunkrar och det var inte alls svårt att leva sig in i dagen D och hur hela stranden kved av blod och förintelse, män som offrade sina liv för något gott.

Spanien och Motorland Aragon är också en plats som jag njutit på i mitt ämbete som testförare i vår. Fyra fantastiska dagar med sol och värme och en väldans massa trevliga motorcyklar att testa till det yttersta. Så mycket mer än det kan jag knappast begära i mitt liv.

Falkenberg och ERF med BIKE.

För en och en halv vecka sedan kördes första deltävlingen i ERF serien och där deltog BIKE med sin Honda CBR1000-04, med mig, Matti Tepsa och Oscar Algott som chaufförer. Det blev en succé direkt. Vi kvalade in som tvåa, låg länge i ledning och slutade till slut tvåa i vår klass Rookie! ( Ja, vi tävlar rookie, för varken Matti eller Oscar har tidigare haft licens ).Lite smärre incidenter hände. Jag satt bland annat kvar på motorcykeln vid tankning och det gav oss två minuters tillägg. ( I Endurance VM gör man så, men inte i denna serie fick jag bittert erfara 😉 ) Sedan tappade vi en ljuddämpare, vilket resulterade i ytterligare ett extra depåstopp för åtgärd.Men i det stora hela är jag så stolt och glad över grabbarnas insats den helgen! Fantastiskt bra kört! Stort tack även till La Presidente Magnus Wallner som coachade teamet med järnhand. Precis så skall det vara! Tack till övriga som hjälpte oss den dagen. Framöver kommer vi bli ett ännu starkare och sammansvetsat team.

Till veckan bär det av mot Stockholm med omnejd för ytterligare några dagars testande med BIKE. Som vanligt ser jag oerhört mycket fram emot just denna del av mitt företagande. Utöver dessa bitar med tester och lite tävlingar så kan jag väl nämna att jag gjort en gatmotorcykel av förra årets tävlingshoj KTM RC8! Den som för övrigt blev Sveriges bäst placerade KTM!. Nu blir den en……….hmmm, allround motorcykel som kan användas dagligen på vägen och även ibland för banåkning.

Det är svårt att inte köra motorcykel. Redan efter några dagar har jag abstinens och mår dåligt. Så här har det alltid varit, men jag känner att det blir värre och värre med åren som går. Än är det inte för sent att bli racerförare på heltid igen???! Om viljan fortfarande verkar finnas där och viss smula entusiast och talang, så borde man kanske kunna ramla in några år till, typ 15-20 år, i racervärlden och försörja sig som glamorös racer igen ;-)Hmmm. hmmmmm. mmmmmm. Skall nog fokusera mina drömmar igen ett tag framöver. Det heter ju trots allt “Be careful what you wish for, it might come true!”

Ha nu en riktigt underbar helg och ta väl hand om er!Ps.

Ni har väl inte missat de underbara race som WSBK erbjuder i år? Fantastiska race som erbjuder så mycket spänning och underhållning. Att Max Biaggi dessutom leder VM igen är ju inte heller så tokigt, jämngammal i ålder som han är 😉

Kram / Christer