Tänkte som hastigast bara delge er några sköna klipp från “nätet”, som ni själva kan titta på. Har inte tid att skriva några fördjupade analyser då jag är på väg till Spanien för årets första jobb med motorcyklar. 🙂

Ni måste bara titta på det här klippet, där en fd CIA analytiker blir intervjuad av CNN reportrar. Svaren de får är helt underbara och absolut inte det de vill höra. Slutligen bryter de sändningen för reklam, då sanningen svider alldeles förmycket.
http://www.youtube.com/watch?v=dDVt_hSo_EU

Michael Moore håller ett tal om USAs kommande bankrutt, som förresten infaller nu på fredag den 8 april, om inte författningen skrivs om! Landet klarar inte längre av att betala skulder och räntor.
http://www.youtube.com/watch?v=wgNuSEZ8CDw

Nedan artikel är hämtad från: http://www.bahlool.se/2011/03/08/ar-usa-bankrutt-hur-400-rika-ager-halva-usa/

I åratal har USAs statsskuld ökat, samtidigt som det är USA som står bakom dollarn, en valuta som används över hela världen. Ett land som räknas till det rikaste i världen, ser en ökande fattigdom, en misär som drabbar de allra svagaste. Några dagar sedan fick jag läsa att USA snart går i konkurs, för att man gått över en gräns som inte tillåter dem att ta på sig fler skulder, så de kan inte ens betala sina räntor och lån. Hur kan ett land vara bankrutt, när de 400 rikaste, äger lika mycket som över 155 miljoner amerikaner?

Hmmm, The Greatest Country In The World………..eller hur var det??