Hemsidan byter skepnad.

Det är en början på vad som komma skall ínom kort.
Redan i slutet på denna vecka hoppas jag att de sista knutarna är lösta och satsningen kan börja rulla igång.

Högt tempo, adrenalin, skvaller, och framskjutna placeringar skall det rapporteras om framöver.

Den rena nakna sanningen har alltid varit mitt motto och kommer så att förbli. Ibland gör det ont, men den får inte förvridas eller vinklas.

När jag vinner är det enkelt. Alla andra är sämre. När jag inte vinner, finns anledningar och det är dem jag måste förmedla språkriktigt och korrekt till er. Sedan är det handling och åtgärder som krävs för att åter igen vinna och fortsätta den utstakade vägen…..

Inom kort kommer alltså information om vad som är på gång och jag hoppas även få till intressanta bilder som kan förgylla sidan.

/ C