Om nästan exakt en månad är det premiärtävling i WSBK. Själv tycker jag att det är helt underbart. En lång väntan är snart över igen och racingens underbara värld drar åter igen igång.
Vem vinner detta år??
Det blir svårare att tippa och jag vet inte ens om jag vill göra ett försök. Jag njuter fortfarande av förra årets sötma, då jag tidigt på vintern tippade Max Biaggi som vinnare när året var över.
Starka kandidater finns och hur det än går så ligger en stor del av mina känslor hos italienaren.

Här hemma rör det äntligen lite på sig också.
ProSuperbike skall fortsätta tillsammans med STCC och det skall bli bättre än någonsin! Har vi hört det förr?! Men visst hoppas jag att det blir något riktigt bra med tanke på hur serien sett ut de senaste åren. Med klena startfält och höga kostnader för få minuters körning lockar man inte många, inte ens i Sverige.

Jag ser att fler och fler av killarna skall satsa på IDM serien i Tyskland parallellt med ProSuperbike vilket gläder mig. Hoppas att det lyckas och att prioriteringen blir internationell före nationell. Där ute utvecklas man. Jag önskar alla lycka till.

Här hemma har några nya ljus och förhoppningar tänts. Mycket sker i kulisserna och mycket kommer nog aldrig vidare därifrån, men om något ser ljuset så ser det ljust ut på racingfronten inför 2011.

Jag sticker inte under stol med att det vore fantastiskt roligt att få kämpa sig i det svettiga slitna skinnstället igen och låta hornen växa ut och spöa skiten ur samtliga.
Det har även med livskvalitet att göra. Jag mår bra utav att veta att jag är bäst 🙂
Rätt bra mår jag även när jag sliter och kämpar på vägen dit för att bli bäst.

Mål i livet är viktigt tror jag. Men alla har inte samma mål lyckligtvis. En del kämpar för att bli president i Ryssland, andra för att störta sittande presidenter i Irak.
Somliga för att sluta röka eller tappa några kilo i vikt.
Men viljan att vinna är kallet i livet mitt börjar jag inse mer och mer.

Nokia släpper sin nya E7 inom kort och som jag längtar! Då kan jag äntligen lägga Iphonen på hyllan och åter igen gå tillbaka till ursprunget och rötterna.

Saab visade sin nya kombi av 9-5 på bild förra veckan. Puhhh, vilken bil!! Jag började direkt få tankar på att canselera min beställning på VW. Den kändes så omodern och tillintetsägande innan jag ens fått den eller ens provkört den.
Men när Saab gör något så är det inte mycket annat som kan konkurrera.
Kanske kan jag annonsera ut bilen på Blocket innan jag fått den och beställa en Saab istället?!

BMW motorcyklar ökade med 12% i Sverige under 2010. Nästan alla andra övriga märken gick minus. Det visar vilket starkt märke BMW är och vilken riktning de har på sitt företag och ledarskap. De följer den röda tråd de stakat ut och lyckas mycket väl med att få oss konsumenter att köpa deras bilar och motorcyklar.
För 15 år sedan hade inte många “yngre” killar attraherats av BMW.s motorcykelutbud. Men idag, är det helt annat.

Vore jag lite mer ekonomiskt stadig eller åtminstone hade lite bättre vänskap med min bank, så hade jag utan tvekan haft både en M5, M3, S1000RR och GS1250 i garaget.

Förutom några Saabar som också skulle stå där. 9-3 TurboX, 9-5 Aero, 9-4x, 9-7x Aero och 9-2x.

Till helgen är det MC-mässa i Stockholm. Jag skall försöka ta mig dit och spana av läget. Försöka hålla mig undan de flesta, men ändå insupa atmosfären av en ljusare framtid som kommer oss till mötes.

Avslutningsvis:

Bara döda fiskar följer strömmen……..