Tjenare.

KTM 690 Enduro heter den senaste ventilen som gör det drägligt att fortsätta tillvaron. Det är en helt underbar leksak som jag försöker bruka och använda så ofta jag kan. Och det är satan vad skoj det är att spruta grus på skogsvägarna. Känner mig som en pojke i en godisaffär när rullen vrids mot stoppet och stenarna står som en kaskad bakom hojen.

För inte så länge sedan var jag med och testade årets sporthojar också. Både bana och landsväg kördes. Det var också in i helvete skoj.

Racing blir det väl lite framöver också………. Det är också livskvalitet.

Sådant som inte är det är bland annat följande.

Ett yrkesfordon som ständigt krånglar och som verkstaden inte finner felet på. Det börjar göra mig vansinnig. Mycket negativitet samlas dagligen runt detta projekt som inte verkar kunna lösas. Nästa steg är tekniker från Trollhättan som skall ta i tu med problemet.
Lösningen kanske är så enkel att man bara byter motor, kaross och märke, så funkar allt igen 😉

De rödgröna la fram sitt förslag till budget inför valet. Många skulle få det bättre och alla skulle vi snart sitta i samma båt igen och ha det lika bra och ingen skulle arbeta. Detta skulle vi finansiera blandannat genom att minska försvarsanslagen!!
Herregud jag orkar snart inte med detta. Min hjärna orkar inte med att klura ut vart alla dårar kommer ifrån och varför det ständigt dyker upp nya och föds på löpande band.

Bränsleskatten skulle höjas. Glömde nästan bort det! Vafan, självklart skall vi betala bortåt 20 spänn litern, det drabbar ju bara de fattiga och vem fan är fattig i dagens Sverige?! Jag bara undrar, för vi lever ju i välfärd alla och har minst en årslön på banken och trallar och är glada mest hela tiden.

BP British Petroleum har lite otur med litet oljeläckage utanför USAs sydkust just nu. Attans så det kan bli. Finns det två sidor av myntet? Är det inte bara profit utan risker och ansvar? Trodde nästan det ett tag!

Taxirån sker i Karlskoga och personal hotas till livet med pistol för att komma över en enorm summa på ca 3000 kr!! Underbart!! Fantastiskt! Så jävla skönt att dårskapet finns i närheten också så jag inte behöver drömma mig bort till andra kontinenter eller städer långt borta.

Droger och alkohol är bra. Bara det är statligt kontrollerat så är det legalt och kan ses med blida ögon, men konkurrens mot det statliga monopolet, ja då är det kriminellt. Hmmmmmmmm.

Slutligen vågskålen…

Den ena sidan väger lätt mot den andra. Ni får själva gissa vilken sida som är den med positiva krafter och den som suger energi hela tiden.
Men kämpar man tillräckligt länge och väl så finner man en lösning eller också hinner man bli gråhårig och gammal och gå liemannensväg i detta jordeliv utan lösning.

Hinhåle är ledaren ur dimman

/ Christer