Hej hej,

Såg ni dagens WSBK lopp på Eurosport?? Grymma tävlingar i Superbike från Portimaobanan i Portugal.
Vem vinner då?! Yes, ännu rockar han fett den gamle, Max Biaggi! Vinner bägge heaten med sin Aprilia. Åhh, det får blodet till att pumpa. Blir så glad. Han är ju bara bäst precis som jag alltid sagt.
Nu måste jag bara börja köra lite på bana igen. Det sprätter ju i alla fingrar och tår nu och jag vill gasaa…..

För tre veckor sedan var jag i Spanien och testade däck och för två veckor sedan i Frankrike och körde ett test med tre snabba motorvägshojar. Då var vädret helt på vår sida och temperaturer kring 20 grader gjorde inte ont. Vilken hojåkning det var dessutom. Kanon. 175 mil motorväg och världsklass på bergsvägar där Napoleon en gång drog fram med sin här. Grymt!

301 km/h gick en utav motorcyklarna!! Alltså inte några 11kW 125cc som testades i Frankrike.
Snacka om skilda världar förresten. Vi råkade köra förbi Paul Rickardbanan som numera är en privat bana som ägs av F1 mogulen Eccelstone vill jag minnas.
Banan håller en sådan klass som få andra banor bara drömmer om och under de få timmar vi tillbringade där har jag nog aldrig sett så många Ferraris, Maseratis, Porschar mm än vi gjorde då.
Två rätt flådiga hotell fanns att tillgå precis intill anläggningen förstås. Prisklass knappast för oss vanliga dödliga parasiter, men kul för de nyrika som dessutom kan landa med sitt privatjet precis intill banan där den privata flygbanan låg.
Hmmm, när jag vinner pengar en dag……… då skall jag också äga en racerbana med flygplats och ha ett stort garage med leksaker.

Annars börjar det kännas bättre igen. Sommartiden är här och kvällarna ljusare. Snön ligger kvar ännu, men sjunker alltmer mot leran under. Snart, snart kan vi tvåhjulsfantaster börja leva igen och köra hoj.

Hoppas vi ses på något fik därute framöver.

Kram på er!

/ Christer