God kväll.

Charlotte Kalla! Wow, hon lyfter en hel nation med sin seger. Tjejen utstrålar sådan glädje och energi så det kan inte finnas någon som inte rycks med i glädjeruset när hon vinner GULD. Vore alla lika fulla av positiv energi som hon är så skedde under dagligen. Vi fortsätter hålla tummar och tår framöver och önskar att hon ger oss svenskar fler medaljer och sprider glädje.

Nu börjar snart herrarnas skidor, så jag får fatta mig kort.

Jag vet att det är glest mellan uppdateringarna, men satt häromdagen och skrev ett långt trevligt inlägg om världspolitiken och lösningar på alla problemen, samt mycket om racing. Men någonting gick åt fanders och allt var som bortblåst. Kanske fanns det en mening med det också. Alla mina tankar kanske inte skall sättas på pränt för evigt i denna digitala värld?!

Annars längtar jag mest bara till töväder. Det har inte varit nollgrader eller varmare sedan runt den 10.e december! Jag längtar till barmark och årets första motorcykeltur. Att äntligen få göra den första wheelin och känna adrenalinet pumpa i venerna.

Svenska VM-rallyt besöktes i helgen. Underbar tillställning och folkfest här i de värmländska skogarna. Åter igen imponeras man av förarnas bilskicklighet bland snö och is. Finnarna är duktiga på att ratta bilar. Fast å andra sidan är de rätt bra på det mesta annars också. 🙂

Gelleråsen öppnar i mitten av april!! Mmmm……

Rammstein spelar ikväll i Malmö och på lördag i Stockholm. Det måste man bara se.

Om 10 dagar är WSBK igång igen. Aghhh, det är också kvalitetstid. Och Biaggi kommer att vinna med sin Alitalia sponsrade hoj.

För några år sedan var Alitalia nästan borta. Konkursen var nära för flygbolaget, men nu satsar de sig ur krisen. Härligt!!! Mera sådant. Saab kanske står på tur och fler företag borde göra som italienarna. Satsa stenhårt. Det kan lyckas. Om inte så är det lite roligare på vägen mot konkursen i alla fall.


Ha det gott!
/ Christer