Hej igen.

Skulle vara nyttig och träna upp mitt flås igår, för man oroar sig alltmer för det stillasittande jobbet man har i bilen. Sprang min vanliga runda på 6 km. Visst kände jag att det var lite kallt ( +1 ), men var glad över att det kroppen svarade på mina ansträngningar och dessutom visade klockan bra tider ( allt är tävling ).
En mycket bra sluttid blev det, men den kalla luften som fyllt mina lungor oroade mig efteråt. Ofta brukar man dra på sig förkylningar i kyla och kraftig ansträngning och det var väl precis detta jag varit med om.
Så verkar det ha blivit också. Idag fryser jag och känner mig tjock i halsen. Skit också! Straffades direkt för mitt försök till att vara flitig och nyttig.
Blir väl bara till att trycka huvudet fullt av Alvedon, magen full av nyponsoppa och försöka vila ut. Sedan får man väl åter igen starta om lite lugnt och fint framöver och långsamt skynda till toppformen inför 2010!

Kram på er!

/ Christer