Ciao,

Egentligen känner jag inte alls för att skriva något på bloggen ännu då jag fortfarande är rätt nere efter min hunds bortgång. Men rytmen från “Waidmanns Heil”, en låt på Rammsteins senaste platta väcker åter hatet i mitt blod.
Världen är helt jävla sjuk!!
Aftonbladet har som stor artikel om någon jävla patetisk kändis som skiljer sig efter två år från sin flickvän. Han blev tydligen känd i Idol och det är tydligen “Stora, VIP nyheter i sista kommunistlandet Sverige. Längre ned på deras websida läser man lite smått om oroligheterna i Pakistan och kriget mot Talibanerna. Bombdådet mot högt uppsatta militärer i Iran nämns knappast alls, utan en liten notis om ytterligare självmordsattentat beskrivs. Själv kan jag inte ens tänka mig att så högt uppsatta personer kan råka sprängas till döds utan inblandning av västmakter, typ USA och deras lönnmördarförband.
Kriget mot narkotikan i Brasilien skördar fler offer och nu är även militären inblandad för att om möjligt få kontroll över situationen och pengarna.
Sist men inte minst såg jag programmet Kalla fakta igårkväll som tog upp den sinnesjuka sinnesvården vi har i Sverige. Tjejer som är självmordsbenägna och har allvarliga psykiska problem tas inte direkt om hand och får vård inom vården, utan får diverse bestraffningar och tvångsinlåsning eller fastspänning i sängar. Till och med skräckinjagande skinnhandskar användes som “vårdande” vård. Tillgång till psykologer gick inte att få på två år när man satt inspärrad på psykiatrisk klinik!!
Vem fan är sjukast i huvudet egentligen? Patienten eller vårdarna? Jag bara undrar?
Har sagt det tidigare, världen är i dekadens och korruption.

Cancersjuka personer tvingas köa i veckor för att få tid till den livsnödvändiga cellgiftsbehandlingen som möjligtvis kan rädda livet på dem om den sätts in i tid! Resurser saknas eller prioriteras på annat sätt kan tänkas. Mmmm, underbart.
Hörde också att patientavgiften skulle fördubblas och på så sätt minskas köerna till sjukvården. Helt sant! Och klassklyftorna ökar ytterligare och rika blir rikare och friskare och de fattiga sjukare. Underbart. Helst skulle vi dö bort allihopa, vi fattiga arma tattare som bara parasiterar på systemet och inte tillför eller begriper något.

Psykopater, giriga kallsinniga och hjärtlösa skörda framgång på jorden denna, medan vi övriga vid våra sinnens fulla bruk kommer att lida än mera. Lyckliga äro även den lobotomerade medelmassan som blint lyder och följer de galna ledarnas och hycklarnas ledord och rubriker.

Ha det gott
/ Christer