God kväll,

Tiden rinner iväg och man stannar aldrig upp. Sekunder blir minuter blir timmar, dagar, veckor och slutligen månader och år. Nu har jag inte hunnit med bloggvärlden på flera veckor och skäms lite över det. Jag skall försöka förklara vad jag gjort på sistone och vad framtiden har att visa.

Tester med BIKE.
Så underbart härligt när jag sysslar med detta. Många olika tester har det blivit de senaste veckorna, då vintern närmar sig och motorcykelåkandet snart är slut. Tidningar måste fyllas även under vintern med MC-åka och därav testas det för fulla muggar just nu.
Personligen har jag varit med och testat i Stockholm, på Gotland och i Trysil. Bra dagar på jobbet har det varit 😉
I vinter får ni läsa om bravaderna som skett och en hel del överraskningar kommer ni att bjudas på. Håll till godo och glöm inte bort att prenumerera på tidningen om ni inte redan gör det. Den är Nordens bästa MC tidning. ( Framförallt numera när jag syns mer frekvent!! )

Slut på racingen.
Är det snart runt om i världen. För egen del ser det ut att vara över för året 2009 och jag kan bara summera och säga att jag är mycket nöjd med mina tre deltävlingar som jag genomfört i Endurance VM tillsammans med No Limits från Italien.
På Le Mans knep vi 8.e platsen med 19 av 24 timmar i regn. Jag kraschade två gånger under tävlingen men gav allt jag kunde och ville vara bland de snabbaste på banan. Mycket nöjd med den tävlingen.
I Tyskland på Oschersleben hade vi strul med det mesta och denna tävling blev den sämsta av de jag var med på. Kändes inte riktigt bra varken ur eget perspektiv eller teamets dito. Betyg 3 av 5.
I varma sköna Spanien gjorde vi åter en fin insats och knep många poäng. Jag körde åter igen snabbare än jag tidigare någonsin gjort runt Albacete. Var riktigt nöjd med livet och racingen.
Nu i helgen körde teamet på Bold´or i Frankrike, men där fanns inte jag med i startuppställningen. Orsak som oftast. Pengar. Eller brist på sådana. Men varför klaga? Det hade varit underbart att vara där och köra tillsammans med dem, men jag kan inte trolla år efter år. Jag får bara glädjas åt allt annat som presterats och de nya dörrar som öppnas istället.
I want to congratulate No Limits to their 11th place in Boldór 24H!! Very well done!

Omvärlden och konjunkturen
Ser fortsatt spännande ut. Den som lever får se åt vilket håll allting går framöver. Vi vanliga dödliga kan bara sitta med i båten och försöka hålla näsan över vattenytan.

Kram på er!
/ Christer