God kväll.

Fick ett mail idag från en gammal arbetskamrat som jag inte hört från sedan 2002 när jag slutade min anställning på det företaget. En mycket trevlig kille som jag gillade skarpt. Livet hade gått vidare även för honom och numera jobbade han med något helt annat i en annan del av staden. Hur som helst så tipsade han om bra musik i väntan på den nya Rammsteinplattan. Raubtier. Skön svensk aggressiv musik. Tack för det tipset Patrik!

Utvecklingen går framåt även i hundvärlden. Det är inte bara dagens ungdomar som blir bortskämmda, utan nu har även vår Rossi insett att det är rätt trevligt att bli matad med gaffel och sked när man skall äta!! ( Bilder kommer senare )
Dessutom hade han premiär idag vad avser att bli Jesus. Han var med och åkte lite båt. Med den skeptesism som lös i hans ögon inledes så såg han snarare ut som ett rovdjur med mord i blicken. Efter ett tag blev han förvandlad till Jesus och tyckte det var hur coolt som helst att glida fram på vattnet. Han ville inget annat än att hoppa ur båten och börja springa runt på vattnet. Husse fick hålla honom tillbaka och vänligt men bestämt tala om för honom att han troligtvis skulle drunkna eller åtminstone dränka den räddande husse om han hoppade i. Med viss tvekan lade han sig i båten och blängde med ilsken blick.

Fann för några dagar sedan en ytterst intressant site på nätet: www.krigsforum.se . Denna site avhandlar allehanda händelser och aspekter ur militär synpunkt, vilket naturligtvis är ett av mina andra intressen, förutom motorsport förståss. Gå gärna in och läs om hur stort försvar vi har idag och hur stort det var under kalla kriget eller vad som verkligen hände 1981 när U-137 gick på grund i Hårsfjärden. Visste ni förresten att kaptenen på U-137 hette Pjotr Gjusin? Det råkar vara sådant värdelöst vetande som jag burit med mig sedan just 1981. Fan, jag var 10 år då, men tydligen var det rätt viktigt i min värld att veta just detta.

Idag har jag kört in 234 kr på 8 timmar! Det blir inte värst många kronor i timmen! Knappt 29 kr vid snabb huvudräkning. Men pengar är ju inte allt. Man skall ju ha kul på jobbet också!!!!! Skrattar nog hela vägen till banken……..

Sov gott.

Raubtier “Kamphund”

http://www.youtube.com/watch?v=Zvqw6d_KS8Q