Hej hej,

Nu känns det som om sommaren är över! Usch vilket trist väder vi ligger inne med. Kraftiga regn och temperaturer strax över 10 strecket är inte vad man längtat efter i ett års tid. Men, så är det. Lustigt fenomen det där med väder. När barometern sjunker och lågtrycken kommer in så gör de det för att stanna och högtrycken har svårt att mota bort dem. Ibland kan de lyckas om det är ett starkt sådant från Ryssland, men kommer om det samtidigt matar på med nya lågtryck sydväst ifrån så är det tufft.

Häromdagen skulle vi testa lite för BIKE, men vädret visade sig inte från sin bästa sida och testet regnade mer eller mindre bort. Den typen av motorcyklar vi skulle testa var varken försedda med skovlar eller segel och vi förare saknade flytväst och navigeringskunskaper. Därför blev det mycket kaffe i varm lokal istället.
Men blöt hann jag bli ändå, för hoj skulle ju hämtas någonstans och jag som är en av alla hjärndöda racerförare försåg mig icke med lämpliga regnkläder. Som vanligt körde jag i raceställ och vart blöt på ca 19 sekunder. Är man inte smartare än så så får man lida.

www.Sporthoj.com diskuterades det rätt friskt efter mitt förra inlägg där jag skrev lite om kalabaliken i ProSuperbike från Knutstorp. Tydligen fanns det några som tog illa upp eller rent allmänt tyckte att jag inte skulle tycka något alls eftersom jag inte var på plats. Det är härligt tycker jag. Att folk skriver lite och tycker mycket. Men gärna på min sida också. Tyck till här med om ni känner er träffade eller tycker olika eller vill att jag skall låta bli att bry mig. Just där att bry mig kommer ni dock att gå på pumpen för jag går igång på sådant.

Bloggar och forum är tydligen lite av sådana ställen där man kan uttrycka sig och ha åsikter, vilket jag anser vara suveränt. Men jag vill alltid att de som tycker något skall ha kurage att stå för det också. Inte gömma sig bakom anonyma ip-adresser eller smeknamn. Skriv i klartext att jag heter Christer Miinin och jag tycker att George W Bush är en fullkommlig idiot om man som jag tycker det.

Idag skulle vi ha varit på Årjängs travbana och tittat på V75 eliten, men som regnet stod i backen så cancellerade vi hela projektet. Rätt mycket trevligare att sitta inomhus och fundera över framtida inkomstkällor och karriärer.

Bra böcker som jag läst på sistone är “Men inte om det gäller din dotter”, “The new cold war” och “Finska Vinterkriget” En roman med action och spänning. En historiebeskrivande bok om våra hjältar i öster och politiken kring hela förloppet och vad vi i Sverige bidrog med i stöd. Den sista boken är väldigt aktuell och skildrar läget vi befinner oss i just nu 2009. Beskriver lite olika teser och scenarion om framtiden och politiken runt i kring. Mycket intressant!

Trevlig semester på er!
/ Christer