Hej på er.

Det är väl nästan dags att ge er en uppdatering på hur tävlingen på Osch gick!
Och det gick inget bra. Vi rasade från en inledande 8.e plats efter första timmen till en 12.e totalt i klassen och 24.e tot i loppet. Minst sagt struligt. En lossad bakaxel under racet, en tappad bakkuts med sadel och slutligen svåra problem med en studsande hoj. Det visar sig efter många stopp i depån att det är bakstötdämparen av svenskt fabrikat som pajat. Så var det med det. Kvalitet eller otur, jag är diplomatisk i mitt uttalande.
Jo, tävlingen avslutades en timme och en kvart innan 8 timmar! Varför? Jo det kom så mycket regn och åska att det var allmänt farligt att fortsätta tävlingen. Vem skickades ut i regnet? Japp, svensken. Jag blev dyngsur innan ett varv avverkats och sedan var det som att köra vattenskoter där ute. Inte alls skoj.

Efter tävlingen körde jag hem med min vän Henrik hela natten, fortsatte på morgonen och var hemma på eftermiddagen. Bytte om packade igen och sov några timmar innan det bar iväg på lite MC semester till Gotland. Det skulle ju vara sol och värme. Men den försvann så snart jag kom hem och byttes ut mot regn, rusk och kyla.
Inget att göra åt och bara gilla läget i dagarna fyra. Blött och fruset mest hela tiden på hojen, men boendet i sviten och maten på ön gick inte att klaga över. Dessutom finns ju bastu……

Nu får vi väl se hur sjuk jag blir igen. Minns förra årets MC semester, som var precis lika eländig vädermässigt. Då var jag däckad i över en vecka.
Faan, måste nog inhandla lite Rukkakläder och Goretexstövlar. Mina racingstövlar står mot vätan i fantastiska 18 sekunder och därefter badar fötterna i vätan.

Ähh, jag går och lägger mig och vilar nu.

Vi hörs
/ Kram / Christer