God morgon.

Den fria träningen är precis avslutad. Bromsar kördes in och sista känslan för hojen erhölls. Nu återstår bara att se vad det blir för väder idag. Det är mycket moln runt i kring och inatt regnade det rejält.
Personligen hoppas jag på torrt väder, men om det blir regn ska tydligen jag starta tävlingen. Så det är väl bara att avvakta och se.

Till er som blivit oroliga över situationen som råder här kan jag bara nämna att allt är i sin ordning. I racervärlden är det ofta hett och irriterat då det är mycket adrenalin i kroppar mm. Men det brukar lägga sig senare och vi har käkat middag tillsammans och allt är frid och fröjd. Egentligen helt normala förhållanden, men skillnaden är nog för er utomstående att ni sällan får skrivet till er hur verkligheten ser ut. Oftast tänker förare på sin framtid och bla bla och låter bli att skriva om hur det verkligen är. De är helt enkelt rädda om sitt skinn och jobb. Men så här är det i alla team. Jag lovar er! ( Och det är väl bra att jag är ärlig och skriver lite sanning till er?! )

Nu skall jag spela lite V75 innan jag går ner och förbereder mig inför tävlingen. Det är ju Elitloppet idag och att vinna lite pengar där hade varit gott. Då kanske man kan bli ännu ärligare……..

Ha det gott.
/ Christer