Hej igen.

Nu är det färdigtränat. Bara 45 minuter Warm Up återstår imorgonbitti.

Vi startar från 12.e plats i tävlingen. Det blev den sammanslagna tiden för oss tre förare. För egen del blev det en liten förbättring från gårdagen, men absolut inte som jag förväntat. Gnälligt kan det vara i racervärlden och nu fick jag finna mig i att köra med begagnade däck under hela mitt pass! När 10 min återstod och jag svängde in i depån i tron att få nytt fint bakdäck så jag kunde pressa lite tider så blev det lång näsa. De bara tittade på mig och frågade vad som var fel. Kör du bara. Jaha, ut igen med samma däck.
Frågade faktiskt rakt ut vad som pågick, men allt var i sin ordning. Jaja, för dem ja, men inte för en adrenalinstin finnjävel som vill köra snabbast i teamet. Då fattar man trögt vill jag lova.
Men skit samma, jag är här och kör och trivs i det stora hela med tillvaron och vill fortfarande inte byta bort den mot att köra på ex Knutstorp istället med samma problem.

Idag har jag träffat en hel del goa människor från Sverige, Danmark och Finland. Riktigt förbannat skoj att se dem komma hit och beskåda lite racing.

Idag blir det bara till att glassa runt lite i depån och mingla bland de andra divorna. Skall passa på och tillhöra etablissemanget en sväng 😉

Sedan skall jag även kika lite på andra tävlingsklasser som exempelvis SuperMotard. Kanske finns det något att fundera över där också….

Ha det gott!
/ Christer