Hej.

Har precis avslutat mitt första tidskval och jag är så förbannad att jag var tvungen att gå och gömma mig på pressoffice. Här kan jag sitta i lugn och ro tills jag går ner i varv igen och kan visa mig hos teamet.

Det har varit en hel del strul under träningen igår och jag var inte alls till freds. Idag kändes det bättre och till mitt kvalpass talade jag om hur jag skulle lägga upp det.
Jag körde ca 7 varv, kom in för ett nytt bakdäck och drog ut igen. Första varvet kändes bra, andra blev tempot bättre, men det sladdade redan bak. Jag stod på men höll på att krascha varenda gång jag svängde åt höger. Cruisade in i depån igen med andan i halsen. Skrek på mekarna att det var galet. Och det var det. Bakhkjulsaxeln var halvvägs ute och höll på att ramla dän. Förbannades jävla skit.
Innan det var fixat igen återstod endast 3 min och jag hann bara med ett flygande varv, vilket blev mitt snabbaste. Men det är åt helvete ändock. Saknas ca 1 sek mot tidigare år.

Så nu sitter jag här och svär över att det aldrig blir som man tänkt sig. Inte heller med uppkoppling till datorn. Wlan saknas i depån, och mitt 3G kort funkar tydligen inte utomlands. Så det är bara till att sitta här på presscenter och betala 5€ för att kunna skriva av mig.

Nu blir det till att analyser och försöka hoppas att väder är bra även imorgon till mitt sista kval och då jävlar. Om jag så skall skrota den där hojen på kuppen så skall det bli bra tider.

Ha det gott!
/ Christer

Imorgon blir det blicken från ett rovdjur som fångat sitt lyckligt ovetande byte!!