Hej hej!

Oj, vad tiden har dragit iväg igen! Man hinner knappast med att andas igen och det är tragiskt. Det är ju nu i denna underbara årstid som man skulle vilja stanna tiden och bara leva i nuet och njuta av förändringar som sker i naturen.
Men som vanligt är det inte riktigt så för oss som är födda som parasiter och befinner oss längst ned i näringskedjan. Vi måste jobba dygnet runt för att få det att gå ihop, vilket det knappast gör ändå.

Sedan sist har jag i alla fall hunnit med lite jobb åt tidningen BIKE på Gelleråsen och Karlskoga Flygfält. Två riktigt goa dagar med smiskning utav hojar på bana och varvtider och sedan prestanda mätningar där toppfart, acceleration och bromsprestanda sätts på sin yttersta spets.

Dessutom har äntligen mitt nya tävlings och träningsredskap anlänt! Himla trevligt. Den är Ready to Race redan vid leverans så man behöver inte börja jaga prylar det första man gör, utan det är bara att tanka och börja bruka. Underbart. Så skulle det vara med allt. För jag är verkligen en brukare av prylar, inte en sådan som älskar att ligga i garaget och skruva långt in på nätterna bara för skruvandets skull. Nej, då är det skönare att åka ut och träna och lära sig något nytt på bana istället.
Jag har bara hunnit med och provkört en kortare tur på grusvägarna hemma i skogen, men det föll till belåtenhet ganska omgående.!
Fränt värre!

Snart är det dags att börja planera inför nästa deltävling med mitt italienska team No Limits. Den går på Oschersleben i Tyskland den 31/5. Blir ju också härligt!

Igår besökte jag Gelleråsen, min hemmabana för att se på premiären för mina vännner Toni och Jonas och deras Camaroäventyr. Underbara killar som byggt ihop en tävlingsbil under vintern för att i år börja tävla lite. Mer sådant!

Träffade även min vän Terje samt Jan Hansson och team. De var och tränade inför kommande tävling i ProSuperbike om två veckor. Sköna snubbar som varit med ett tag i branschen och vet vilken cirkus det är i STCC serien. Även lokala Crazy Mike var på plats och vi morsade på varandra. Rätt komiskt. Vi började vår karriär ungefär samtidigt 1998 och bor bägge i Karlskoga, men ändå har vi aldrig haft med varandra att göra mer än på tävlingsbanorna. Men det är väl för att jag är bättre än honom och att han vet det!!!

Tre och en halv timme blev träningspasset idag i regnet och 5 plus grader. Det var höstens och vinterns ved som kapades. Hela 7 tankar bensin gick det åt i motorsågen för att såga upp allt. Nu återstår bara att klyva kubbarna också, men det blir nog en annan dag.

Ha det gott.
/ Christer