Hej på er.

På måndag flyger jag till Le Mans för första testet med team No Limits. Är riktigt laddad för denna händelse och ser mycket fram emot att åter få köra racing.
Le Mans är också en grymt trevlig bana att kasta omkring motorcykeln på. Den har partier som är snabba och håriga inbromsningar. Mmm, skall bli kul att få jaga ryggtavlor igen med namn som Lagrive, Martin, Cudlin, Pridmore. Hoppas verkligen att det är varmare där nere nu än sist för några veckor sedan. Skulle vara härligt att känna lite värme och slippa frysa hela tiden.

Kärlek är för dom……
Thåströms nyaste platta. Jag ger den 5 wheelies av 5 möjliga! En av hans absolut bästa skivor. Helt dyngskön. Han kan, mannen, som gått sina egna vägar hela livet. Från rebell och Ebba Grön via Imperiet vidare genom Peace, Love & Pitbulls och litet gästspel med Sällskapet och däremellan sitt eget namn Thåström. Låtar som häng Gud, Staten och Kapitalet, När vodkan gjort oss vackra, Jag är en Idiot, Bibeln, Två plus två, till nyaste plattan med Linnéa, Kärlek är för dom, Som ett tåg.

Äntligen läste jag att försvarsministern hade tänkt om. Även hos våra politiker råder nu lite förändrat läge i omvärlden. Om det har med gaskonflikten i Ukraina att göra eller oron i Georgien eller det allmänna läget kan man bara spekulera. Men i alla fall vill man utöka till 100 JAS Gripen istället för 75. Det är bra. Kom dock ihåg att vi från början beställde 200 st!
Dessutom vill man utöka försvarets insatsberedskap från nuvarande 11000 man inom ett år som skall kunna försvara Sverige!! ( ETT STORT JÄVLA SKÄMT )
Till 50.000 man inom en vecka! ( Nu börjar vi åtminstone snacka lite )
Hur långsamt skulle en invasion få gå om vi skulle ha ett år på oss för att ställa upp med 11000 man!! Hallå! Hört talas om flyg, båtar, missiler? Antalet man blir 11 st per km, öhhhh. Inom ett år!
Ja, då känns som att 50.000 stridsberedda inom en vecka är mer rimligt för att åtminstone eventuellt avskräcka några rebeller från att inta La Suede.
Men, men, vi får väl se vart det slutar. Politiker är ju rätt flexibla av sig och verkar ha både dåligt minne och sakna förmåga att vara vakna på möten.

SAAB Automobile har tydligen kommit överens med GM om vilka delar av företaget som blir exklusivt för varumärket SAAB och vilka delar man kommer få tillgång till i minst 5 till 10 år. Allt detta för att göra det hela mer intressant för en eventuell framtida köpare.
Turbotekniken och säkerhetstekniken behåller SAAB exklusivt för sig själva. Det är ju bra då det är det som är just SAAB. Sedan kommer de att få tillgång till gemensamma bottenplattor med tex OPEL och Cadillac framöver.
Tror och hoppas fortfarande på att det dyker upp en lösning inom kort för företaget. Vi behöver faktiskt jobben och kunskapen i detta land.

Sköt om er!
/ Christer