Hej på er!

Ja, då var man hemma igen. Förkyld, matt och allmänt trött. Så kan det bli om man drar iväg i en veckas tid på motorcykel såhär mitt i mars. Det är inte riktigt varmt ute ännu för att kunna njuta av att åka mc. Kanske därför ligger också snön kvar utefter vägarna?

Hur som helst så har jag varit iväg och gjort långtest tillsammans med BIKE av 5 stycken allroadhojar. Vi körde från Sverige, genom Tyskland, Belgien, Holland och kom slutligen till Frankrike. Där gjorde vi en stor del av jobbet och sedan bar det av hem igen.

Nu sitter jag och fryser och väntar på att göra en läkarundersökning för att få ut min World Endurance Licence. Törs nog inte berätta att vi kört hoj redan….. Man vet ju aldrig med läkare. De kanske tycker att man är lite korkad…..

Så blev det ju 2006 när jag kraschade på Assen med Phase One och skadade näven och fick gips. Det skulle sitta på i minst 5 veckor. Går inte svarade jag för jag måste tävla om 5 dagar!! Han blev galen på mig och vi skildes inte som vänner, men gipset satt på. I tre dagar till. Sedan klippte vi sönder det för att jag skulle kunna tävla 24h VM på Le Mans! Det gick ju bra det också. Näven smärtade och svullnade till dubbla storleken vid användning, men gick att kyla ned med is till normal storlek mellan körpassen. Idag funkar fortfarande näven och jag kommer knappt ihåg smärtan den gav mig då. Så kontentan är väl att tiden läker alla sår och att läkarna inte alltid vet bäst!!!

Kram på er / Christer