Hej!

EWC, Endurance World Championship, eller helt sonika Endurance VM!
Det är vad det handlar om för 2009!

Det blir Le Mans 24h, Oschersleben 8h, Albacete 6h, Bold´or 24h och Quatar 8h som blir loppen som skall köras under 2009!
Fantastiskt gott att åter igen komma ut i världen och köra motorcykel på hög nivå.

Tillsammans med Italienska No Limits kommer jag att köra hela VM serien.
Motorcykeln teamet har är SUZUKI GSXR 1000 och däcken PIRELLI.

Teamet har funnits med i VM sammanhang större delen av 2000 talet och tillhör ett av de större etablerade. Målsättningen för teamet är att placera sig topp 8 i alla tävlingar, vilket inte är en orimlighet.

Vilka övriga förare som kommer att köra för teamet är inte till hundra procent färdigt i skrivandets stund, men ett annat hett namn förutom teamchefen och ägaren till teamet, Codeluppi Moreno, är Gianfranco Guareschi.
Namnet Guareschi kanske låter bekant hos de invigda i sporten och visst är det brodern till den berömda testföraren för Ducati MotoGP!!

Jag har inte själv någon större pejl på dessa förare mer än att jag är full av tillförsikt inför kommande säsong och naturligtvis kommer att göra allt jag kan för att hjälpa teamet till framskjutna placeringar.

Det är rätt lustigt egentligen att mitt namn cirkulerar nere i Italien som är ett gigantiskt motorcykelland med mängder av duktiga förare! Något gott har man väl gjort genom åren i och med detta?!

Nu drömmer jag redan om att komma iväg och få slänga benen över hojen och åter igen få känna draget hos en välbyggd tävlingsmotorcykel.

Glöm inte heller bort att jag fortfarande jobbar på ett trevligt projekt på hemmaplan. Jag hoppas att jag inom kort kan presentera även denna satsning här på bloggen och att ni läsare kommer att gilla den utmaningen i sommar……

Visst blir det ett trevligt 2009!!
Jag är helt säker på det…….

Ha det gott / Christer