Hej.

Hmm, nu är det nära! Förhandlingarna är alldeles i slutskedet. Det mesta är avklarat men jag kan inte riktigt släppa ut det officiellt ännu då små bagateller återstår. Men så här upprymd och glad har jag nog inte varit på länge.

Tror till och med att mina inlägg i bloggarna framöver kommer att handla mycket mer om racing igen och dessutom kommer de inte att vara nattsvarta som de varit en längre tid nu. Visst fortsätter världen med dess ekonomi att vara nattsvart, för sådan är ju mänskligheten! Men det spelar mindre roll om man lever för något. Då finns förmågan att trycka bort det mörka och ägna sig åt det ljusare.

Är dock fortfarande irriterad över skitdatorer och den kraschade datorn min. Jag hade ju naturligtvis alla mina kontakter och mailadresser i den och det var en rätt stor bank på VIP personer. Men jag får lösa det på något sätt och se till att jag når ut till de rätta igen och kan knyta dem till mig för nya äventyr……

Vovven har varit glad i två dagar nu och käkat lite mat. Ser tillfälligt piggare ut och vi var ute och sprang 8 km igår tillsammans i snön.
Det är så kul att se glädjen i djur när de leker och är glada. Man blir nästan euforisk själv.
Imorgon skall vi dock iväg till Djursjukhuset i Karlstad med Rossi och röntga och köra ultraljud på honom för att om möjligt hitta något fel. Misstankar finns mot njurarna, men ingen vet säkert.

En sista undran? Hur många människor har inte varslats de senaste veckorna och månaderna? Det är nog rätt många. Hur långt kommer det att gå innan världen vaknar igen och tar fart på nytt? Skrämmande egentligen att några banker i USA kan starta en global kris som inte skådats på närmare ett sekel. De kan allt de där jänkarna 😉

Vi hörs snart igen / Por favor / Christer