Terve!

Tillbaka i verkligheten efter några dagars underbar utförsåkning i Hemsedal, Norge. Vädret var underbart, ca -12 grader, klarblå himmel och vindstilla. I alla tre dagarna. Helt grymt!

Nu har det varit lite administrativt arbete med löner, bokföring och annat pappersarbete som måste skötas. Men, men lite roligt har det ramlat in på mailen medan man var borta. Håller stenhårt på att försöka få till något riktigt bra med detta……. Ni får ge er till tåls och vänta. Det är ni ju bra på numera. Ni väntade nästan hela 2008 utan att något vidare skojigt hände i racingvärlden, men kanske kan detta bli något? Förhoppningsvis.

Lite kan jag nämna. Det kan vara allt mellan hyrgokart, mountainbike, supermoto, endurance. Nej, jag säger inget mer nu. När det är klart då får ni veta om det gick vägen eller inte. Oavsett kommer det att stå på bloggen.

Lilla Rossivännen skall iväg igen på ytterligare besiktning, eller hälsokontroller. Den lilla räven, vargen, hunden måste bli bra igen. 1,5 år är ingen ålder på en hund och vi har mycket kvar att utforska tillsammans. Min lilla son!
Busa i skogen, vandra i fjällen, plaska i vatten och bitas på gräsmattan…

Vi hörs snarare än ni tror. / Christer