Ciao!

Israel passar på att visa att affärsmännen från Jerusalem, utsända av Gud fader i vår kristna bibel, inte accepterar muslimernas pågående terrorattacker i Gaza. Judarna flygbombar terrorbaser och rullar in med tanks och passar på att önska alla en riktigt God Jul! Och övriga världen, skit ner er! Endast tomten är vaken, eller åtminstone USA som stöttar Israels aggressivitet. Mmmm, många sätt finns det att önska sina nära och kära ett gott nytt år. Bomba dem i stycken kan vara ett sätt, kanske inte det bästa dock……

Ähh, vi struntar i politiken en sväng, det är ju juletider. Och ingen bryr sig ändå.

Racingen. Vad händer? Ja, runt om i världen är det lite vila även där hos teamen. Men inom kort påbörjas ytterligare tester inför kommande tävlingssäsong.

I WSBK, tror jag sluttabellen blir följande 2009:

4:e plats = Troy Corser BMW. En del toppresultat blandade med brutna tävlingar.

3:e plats = Ben Spies Yamaha. Jänkaren kör stabilt och överraskar många i sin debutsäsong i VM.

2.a plats = Nori Haga Ducati. Denne heavyrockande japsare lyckas nästan nå ända fram med sin Ducati. Tyvärr en krasch för mycket.
1.a plats = Vinnare 2009 i WSBK blir förstås kejsaren från Rom. Max Biaggi med sin Aprilia. Med lite inledande problem med ej färdigutvecklad hoj så spänner italienarna tillsammans bågen och lyckas med nöd och näppe vinna VM efter en stark avslutning.

I Moto GP blir det bara….. Rossi! I stor stil. Han fortsätter med Yamaha, samma personal så ingen kan slå honom. Han är majestätisk.

I AMA serien i USA vinner äntligen gamle GP stjärnan Mat Mladin igen efter 3 års väntan. Ben Spies har ju snott titlarna för den 6 faldige AMA mästaren de senaste åren, men nu när Ben är i WSBK, kan Mladin leka hem AMA mästerskapet igen med sin Gixxer. Övriga förare är bara utfyllnad som vanligt.

I WRC Rally vinner…….. En fransman. Sebastian Loeb. Utan vidare konkurrens. Petter Solberg kommer in i serien i halvtid när Subaru vaknar till liv igen och inser att de säljer bilar just för att de syns i Rally. Och nu när krisen drabbade dem hårt så såg de inte långsiktigt och ströp därför satsningen i WRC, tills de inte sålde en enda bil och någon chef begick harakiri och den nya chefen genast satsade på WRC för att synas och bilar började säljas igen.

Vad gjorde jag själv 2009?

Inledningsvis satt jag hemma och höll på att jobba ihjäl mig. Arbetade jämt och trodde att detta var livet. Fyllon och drägg var mina kunder dagarna i ända. Mitt adrenalin fick aldrig komma ut och en vacker dag tröttnade jag på alla dårar. Inte ens att skriva av sig på bloggen hjälpte. Hjärtat visste vad det ville och vad det alltid saknat ända sedan hjärnan var stor nog att bearbeta och minnas. Racing! Motorcyklar….. Något annat finns inte i Christers liv. Han kan aldrig växa upp och bli som “alla andra” och ha ett Svenssonliv.
Ekonomin var alltid kniven mot strupen under hela våren, men så en vacker dag sprang fel häst in och vann och där kom den räddande ängeln. Tillskott dök upp i denna lågkonjunktur och alla pengar satsades på racingen igen. Som gubben i lådan dök han upp och pissade på alla konkurrenter. Med så mycket adrenalin, endorfin och hat i kroppen kunde inte ens ett års frånvaro från tävlandet stoppa framgångarna.
Därefter levdes lyckliga dagar resten av livet………………

Precis så blir det 2009. Vill man något riktigt mycket så lyckas man.

Finns många exempel genom historien. Adolf Hitler är ett. Han ville erövra sitt eget land och ta makten. Misslyckades en gång, men kom tillbaka igen och lyckades och blev härskare. Bill Gates är en annan haschrökande hippie i sin ungdom. Han ville verkligen lyckas med sitt företag Microsoft. Det är långt ifrån bästa produkten men nog satan har han lyckats. Giancarlo Falappa dog två gånger när han tävlade, men han ville inte dö och vaknade mirakulöst upp igen och lever vidare. Slutligen är alla journalister ett levande bevis för att vill man kan man. När alla skriver om kris i varenda tidning så blir det slutligen kris, för vi matas eller indoktrineras med ord tills vi resignerar och slutar tänka själva.

Nu önskar jag er alla ett RITKIGT GOTT NYTT ÅR!!

/ Christer

Blog Image