God Jul på er alla!

Önskar er alla en riktigt God Jul och glöm inte denna mycket religiösa högtid med Kristifödelse och barnet i krubban och tre vise män hit och dit.
.
Om ni är vakna med tuppen passa då på att besöka någon kyrka i närheten ( finns ju gott om dem i vårt land ) imorgon då det är julotta. Det är en högtidsstund som drar mycket folk. Samtidigt kan ni passa på att bikta er och rena era synder.

Sist men inte minst hoppas jag att ni kan äta er mätta och umgås med era nära och kära i dessa tider precis som sig bör enligt traditioner. Får ni dessutom lite balla julklappar så är ju inte heller det fel. 

Förresten, varför får man julklappar den 24.e? Var det också något med kristendomen och Jesus? Eller är det något amerikanskt shit som vi importerat, precis som Helloween?!

Själv är jag mätt, trött och nöjd. Vi har precis avslutat julefirandet och paketutdelandet. En kopp te till skrivandet är precis lagom. Har även syndat med en öl och en snaps idag, men funderar starkt över att ge något nyårslöfte om total avhållsamhet mot alkohol när nyår närmar sig. Är inte alkohol ett sätt att fly verkligheten? Man tappar omdömet, gör saker som man inte skulle göra annars och beter sig som ett svin i största allmänhet! Mmm, där tror jag muslimerna ligger lite före oss kristna troende.

Man kanske rent utav skulle ge något seriöst löfte om att tävla i precis allt man gör och hata att förlora varenda dag oavsett vad det gälller! Det finns trots allt vissa fördelar med att se allt i livet som tävling. Kanske även en och annan nackdel…. Ja vi får se om en vecka.

Nu skulle jag vilja avsluta med att önska ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA, VÄNNER, BEKANTA, SLÄKTINGAR, KOMPISAR, ARBETSKAMRATER, KONKURRENTER och ÖVRIGA SOM FINNS I MINA TANKAR hela dagarna, en RIKTIGT GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!!!
Kram på er!!
/ Christer