Hej.

Satan i gatan. Det har redan hunnit bli mitten på december! Några snöiga dagar har vi haft och snön har lyst upp tillvaron. Mysigare kan det knappast bli när det är vinter. Snart är 2008 till ända och nytt år är på intågande. Om några veckor kan vi summera året som gått och se vad det blev och vad som kan förbättras till nästa år.

Helgen som var bjöd på lite spa och god mat. Helt underbart att ladda batterierna och unna sig lyxen med lite helkroppsmassage och måttligt med alkohol. Årets första och enda julbord intogs också med råge. Det är ju svårt att inte frossa och proppa mage och skalle full när tillfälle ges.

Amerikaner, vilket folk! Var det våra främsta medborgare som sökte lyckan på andra sidan Atlanten? Eller var det de mest missanpassade som drog? Ja, ibland undrar man.
Sist skrev jag lite om den privata armén Blackwater. Gamla Navy Seal soldater, brittiska SAS och ett gäng andra totalt galna dödsmaskiner som får grymt bra betalt för att fortsätta sitt specialiserade yrke i bland annat Irak. De är helt odugliga medborgare i det civila, men här har de sitt lystmäte när de får fritt fram att skjuta ihjäl folk hur de vill och dessutom agera egen domare i ett ockuperat land som just befriats från en tyrann. Men jag är inte säker på att det irakiska folket ser USA som befriarna. Snarare är jag rätt säker på att de lär sig hata den vita mannen än mer för var dag som går. Det är så man skäms när man läser om hur tiden varit sedan 2003 när kriget tog slut i Irak och USA med allierade bestämde sig för att “demokratisera” landet.
Sanningen är den om nu någon missat det att 95% av företagssamheten numera är västerländsk och till största delen amerikansk. Irakiska företag excisterar knappast idag. Allt är under utländsk ägo. Alltså, ren jävla stöld.
Men nu kommer det mest perversa av allt. Sök några fraser på youtube.com. Skriv: blackwater usa; us army in iraq.
Därefter kommer ni se videos inspelade av de sjukaste av de sjuka människorna som kallar sig befriare och i demokratins syfte. Soldaterna kastar granater mot oskyldiga fårahedar som går med sina får och gapskrattar åt missären. De kör över bilar i trafiken med sina tanks och bara tycker det är så coolt. Stoppar en familj som “stulit” några brädor från någon soptipp för sin överlevnad. Soldaterna dömer familjen för stöld och totalmosar deras bil med sin tanks och skrattar åt dem.
Se även puckona i Blackwaterkonvojen som skjuter på alla fordon som kommer för nära dem. Jag menar alltså att de skjuter inte varningsskott utan verkanseld mot fordonen tills föraren omkommer eller såras så svårt att han kolliderar med andra fordon. Helt jävla sinnessjukt. Och det sjukaste av allt är att de själva filmar allt detta och lägger ut legalt på youtube för beskådning och utan att kunna dömas själva för sina vedervärdiga brott.
Vart bär det iväg med samhället? Jag önskar på fullaste allvar att Putin fortsätter bygga upp Ryssland till den stormakt det en gång var så att det blir lite mer balans i världen för jänkarna är ju helt klöv dumma i huvudet.
Usch jag ryser när jag försöker förmedla detta. Kan bara tänka mig det hatet som byggs upp i mellanöstern. Förstår dem tillfullo, människorna där. Vem satan skulle inte bli självmordsbombare med en omgivning full av totalt iqbefriade välbeväpnade yrkesmördare?

2004 i augusti lynchades 4 st Blackwater soldater av en uppretad folkmassa. De lämlästades och flåddes och hängdes därefter upp i lyktstolpar över vägen. Då vaknade media och skrev spaltmetrar om grymheterna i Irak. Öhh, lägg av. 4 st av dårarna strök med. Hur många oskyldiga hade dessa avrättat i demokratins syfte dessförinnan? 1-10-100 eller fler. Och lägg sedan till ytterligare 100.000 utländska soldater med fria händer och labilt psyke så ser det nog väldigt mycket annorlunda ut. Men oj då, just det. Det är ju bara svartingar, negrer, eller achmeds. De är ju inte värda något om man jämför med oss fina vita arier. Är det så syniskt vi själva ser på världen. Är vi så bäst?!
Nej, jag tror att våld föder våld och en vacker dag får den vite mannen betala för sina synder. Det kan nog även indianerna i reservaten gå i god för.

Vad vill jag bli när jag blir stor? Racerförare? Jo, visst det vore såååå underbart. Författare? Ja, några böcker kommer jag att skriva framöver. Journalist? Ohh, vad gott det vore att rapportera om orättvisor och saker som 99,9% av nissetuta journalisterna INTE rapporterar om. Alltså inte följa Idol, Bonde söker fru, Dansbandstjosan eller vad Linda Rosing gör. Utan verkliga, viktiga saker. Troligtvis läser få just om verkligheten för att den är för jobbig. Det är lättare att stänga av huvudet och glo på något i förväg uppgjort program på TV och följa med i idiotin och vara en i mängden.

Avslutningsvis vill jag rekommendera flera suveräna dokumentärer på just youtube om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl. Både om tiden när den skedde, men även hur läget ser ut nu 22 år senare i området och vilka bieffekter som kan härledas till strålningen. Intressant och lärorikt. Kanske inte lika lätt att förstå som ett avsnitt av Idol, men lite annorlunda.

Vill avsluta med ett rätt talande youtubeklipp från The Greatest Country in The World!
http://www.youtube.com/watch?v=iiPQdU64Adk&eurl=http://www.bike.se/content/2875/&feature=player_embedded

Ha det gott nu. / Christer