Hej.

Dagarna går och arbete består. Är inne i en sådan period där det jobbas mest hela den vakna tiden på dygnet. Men på lördag är det andra bullar som gäller. TÄVLING!!! Yes! Vad jag längtar! En endurancetävling i gokart. Gissa om jag och mitt team skall vinna?! Japp, inget annat räknas. Har ingen aning om vad det är för bana, vilka vi skall möta och hur konkurrensen står sig, men en sak är säker. Vi vinner, jag och Terje!

Den där superhärliga tävlingskänslan som brukar infinna sig inför viktiga tävlingar börjar redan göra sig gällande. Jag är superfokuserad, har svårt att ta till mig omvärldsproblem eller lyssna till vad andra säger.
Det är fokus på racing. Mental förberedelse. Älskar att känna den här känslan av underbart hat. Det riktigt bränner i kroppen och sinnena är aktiverade för sin uppgift. Min förmåga att dessutom försöka provocera alla runt omkring mig och göra dem irriterade är bara ännu ett av momenten vad gäller min tävlingsinstinkt. Om jag retar upp alla konkurrenter så vet jag att de gör sitt yttersta för att köra ifrån mig, vilket i sin tur gör att jag måste ta i ännu mer för att visa vem som är bäst. Det är häftigt……

Jag tycker faktiskt synd om människor som aldrig upplevt riktig tävlingsnerv eller som inte bryr sig alls om hur det går. De gör något halvdant bara för att de måste eller tycker att det bara är skoj att göra något. Sådan är absolut inte jag, på gott och ont. Allt eller inget är devisen. Och om motståndarna dessutom är taggade så blir det ännu tuffare match med än mer adrenalin. Hmmm, synd att man inte är en hund som kunde känna i atmosfären hur det luktar tävling och hur hormonerna utsöndras.

Vi får väl se i min nästa blogg hur det har gått. Enligt plan eller fiasko. Vet dock inte riktigt hur dåligt vi måste köra för att inte vinna 🙂

Fan, jag vet inte vad det är men trots mörker och övriga mindre bekymmer så ser jag ljust på framtiden. De 104 st pokaler som står och samlar damm är alldeles för få och behöver utökas ett antal år till framöver! Jag är bäst och mest målinriktad för det jag brinner för och nu jävlar……………..

Kram på er!
/ Christer