Hej!

900.000 kr i månaden är en rätt okej lön, eller hur? De flesta av oss skulle nog göra vad som helst för att få denna summa i lön. Men nu kommer det sjuka med det här jävla landet.
Alla vill vi ha denna summa pengar i lön, men när någon annan än du eller jag själv har det, då jävlar passar det minsann inte och helvetet bryter loss. Folk går man ur huse och svär och beklagar sig över hur orättvist det är och dittan och dattan och ingen annan skall minsann tjäna mer än 12.000 kr i månaden som Astrid städerska gör.
Jag blir så förbannat trött på Jante idiot Sverige. Vi är för satan helt sjuka i skallen här. Om nu någon gett någon annan 900.000 kr i lön för att de anser att mannen i fråga är värd detta och marknaden ser ut som den gör, vad fan är felet då? Om man har ansvar för 100.000 personer i ett land och måste fatta strategiskt viktiga beslut varje dag, är det inte själ nog att få lite mer i lönekuveret? Tydligen inte, så länge det inte är man själv som får det.

Nu är jag lite kluven för hur mannen i fråga som ansvarar för Posten i Sverige agerade. Han gillade inte att bli kallad girig och avsade sig därför hela lönen på just 900 tusen spänn och skulle dessutom betala tillbaka redan erhållna pengar. Det var ju en fin gest kan tyckas. Men varför skulle han inte kunna behålla lönen, han utför ju faktiskt ett arbete och någon har ju beslutat om att han är värd dessa pengar för sitt jobb.?

Ähh, jag blir bara så jävla knäpp på detta. Kina, Ryssland, Kuba är mindre kommunister än vi är i detta landet. Indoktrinerade, avundsjuka, skadeglada jävla verkar de flesta invånare vara här i vårt avlånga land. Vi tror att vi är så bäst på allt och leder utvecklingen, har välfärd och fattar bättre än någon annan. Och våra politiker drar till Bryssel och talar om för herrarna där att vi i Sverige gör minsann si och så och tror på fullaste allvar att de är Gudarna utsända från Norden.
Öppna för satan ögonen och inse att vi ligger rätt långt ner i listan på det mesta vad gäller utveckling, välfärd mm.
Staten har länge nog styrt oss så till den milda grad med information om vad som är rätt och fel och vad vi skall göra och vad som är bra och dåligt och hur vi skall tänka. Så idag är vi totalt handlingsförlamade mongolider som sitter i vår egen avföring och bara väntar på att storebror staten skall tala om vad nästa steg skall bli.
Jag säger bara. Fortsätt sitta där ni sitter. Någon bättre vetande kan ju kanske säga att det är det bästa som finns att sitta i just sin egen avföring, för det är bra för huden och då tror 8,8 milj inv det på direkten.

Avslutningsvis hoppas jag att styrelsen för Posten fortsätter att betala lön för utfört arbete och skiter högaktningsfullt i vad alla Jantar tycker.

Ja, jag är rätt pissed off just nu, trots att solen skiner och det är en strålande dag.
Men kram på er i alla fall.
/ Christer