Hej.

Kan tolkas på många sätt. Att man är en person som går mot strömmen eller på tvären i livet. Eller att man kör hoj och sladdar på tvären in i böjar. Bägge dessa saker är ting som jag uppskattar.
Personer som skiljer sig och inte följer strömmen och har egna åsikter och vågar stå upp för dem trots stormar. Och naturligtvis finns inget underbarare att beskåda och uppleva än motorcyklar i alla dess former som går på tvären in i böjar och ut ur dem likaså. Inte bara motorcyklar förresten. Bilar är precis lika underbara att hantera på detta sätt.
När jag blir stor så önskar jag att jag fick möjligheten att köra lite rally och uppleva fartens tjusning bland skog och natur. Att susa fram på tvären bland stock och sten rattandes sitt ekipage under full kontroll. Mmm, vad trevligt.

Lite närmare kan det väl ligga till hands med Super Moto. Det finns vissa likheter och anknytningar till det jag sysslat med tidigare och så har det ju två hjul. Än så länge har jag balans nog att hantera detta och därför har jag ägnat en hel del intresse för denna gren av motorcykelsporten på sistone.
2004 provade jag på att köra detta en träning och tävling. Ja, det var precis hur kul som helst och dessutom blev jag inte sist, vilket gav mig vibbar redan då om framtiden.

Vilka märken skall man åka? Japanskt eller svenskt eller österrikiskt? Personligen tror jag att det inte spelar någon större roll vad man väljer. Det mesta handlar ändå om träning och inställningar. Samt inställning för träning!

Min vän Stefan kör Husaberg i det officiella teamet så det vore naturligtvis skoj att inte köra Husaberg och köra ifrån honom 😉 ( någon gång i framtiden )
KTM har fina maskiner och är rätt så mycket klara för racing redan när de säljs vilket inte är fel alls.

Hmmm, det är nog dags att leta fram den gamla kontaktboken igen och börja jaga ihop till en satsning som skall skörda nya framgångar. Ingen idé att göra något på skoj, utan vinna är det som gäller, annars kan det kvitta.
Få se nu……. hojar, bil, utrustning, kläder, däck, träningsläger, resor, mekaniker, licens, doping, Svemo, blod, tårar, perkele, hat, ovänner, Jante. Ja, det såg ju ut som en vanlig vardag att tampas mot igen……….

Läste till sist att vår danske vän Robbin Harms skall fortsätta köra SuperSport VM! Det var mycket trevligt att läsa. Han gick skilda vägar från Stiggy Motorsport och i dansk media lät han inte så överväldigande glad åt det gamla teamet.
Men nu skulle han köra i Veidec Racing team i VM!!!
Ska bli mycket spännande att se hur denna satsning går.

Ähh, nu har jag inte tid och sitta här framför datorn längre. Dags att dra ut med Rossi och springa lite och sedan kanske även en tur med enduron innan jag börjar kontakta lite människor omkring mig.

Ha en underbar helg.
/ Christer