God morgon.

Såg häromdagen att det rådde febril aktivitet ute på Gelleråsbanan när jag passerade. Det var lite Flash grabbar och några Porschar som testade för fulla muggar. Kul att säsongen fortfarande håller på.
Läste ungefär samtidigt att Mike Luff avser att bygga depåboxar till nästkommande säsong för att fortsätta den fina trend han är inne i. Året därefter kommer ett nytt tidtagningstorn. Underbart vilken utveckling banan har sett sedan slutet på 80-talet när det i princip började växa grästuvor genom asfalten här och var och flaggstänger som pekade åt alla andra håll utom mot skyn.

Värsta djurparken verkar området kring Karlskoga blivit numera. Åtta vargar har fotograferats när de har varit ute på stråt.
Björnar har setts i närheten av Björneborg. Passande förresten. Björnar i Björneborg. Två stycken hanar verkar det vara enligt jägarna. De har sett en älgko blivit slagen. Alltså ifatt sprungen och slaktad av björnen och sedan styckad och lämnad. Mmm, jag som alltid trott att nallebjörnar var små goa djur som bara låg i riset och mumsade blåbär. Tydligen var inte Bamse så snäll som han påstod sig vara!

Fick ett sms igår från några vänner som befann sig i Valencia. De var där för att se årets sista MotoGp avgöras. Hade varit trevligt att beskåda Live, utan tvekan.

I princip alla bilföretag går dåligt utom ett. Tror inte ni ens kan gissa vilket som går bra i dessa tider? En ledtråd. Italienare, som hade samarbete med GM, men som efter hårddragna förhandlingar lyckades frigöra sig igen och samtidigt få en massa pengar för affären. Yes, FIAT! Den gigantsika koncernen FIAT går fortfarande bra till skillnad mot GM, FORD, CHRYSLER, TOYOTA, VW, BMW. Bara för att nämna de största bilkoncernerna. Att Volvo och Saab blöder sedan länge har väl alla fattat?
Nu är det väl lite så att Fiat inte bara tillverkar bilar, de heller. Försäljningen på den avdelningen har också bromsat in. Men deras dieselmotoravdelning tuffar på. De levererar ju motorer till de flesta bilmärken, förutom VW koncernens märken, samt BMW.
Det må vara ett banditland Italien med deras korruption och maffia, men ändå finns där en charm med landet. Kanske för deras mode, design och känsla i allt de gör.

Kan bli en tur i skogen med enduron i helgen. Känns som det var rätt länge sedan. Endorfinhalten i kroppen är över gränsvärdet och behöver tömmas något.

Sköt om er.
Christer