Hej på er i höstmörkret.

Kom just på att det redan gått över en vecka sedan senaste uppdateringen. Himmel och pannkaka vad tiden rinner iväg. Bra på många sätt. För då är det snart vår igen 😉

Det går inte en enda dag utan att medierna matar oss fulla med den ekonomiska katastrof som råder över världen. Naturligtvis påverkas vi alla, så även jag. Eller jag rätt jävla mycket. Inte så att jag slutar att leva som 97% av övriga mänskligheten verkar ha gjort just nu, men jag funderar mycket över vad som hände?!
Som en sann konspiratör finner jag mina egna orsaker för konsekvenserna som sker i livet. Så även i detta fall. Nu drar jag paralleller till Al Qaidas terrordåd mot World Trade Center 2001. Samordnade attacker riktades mot Pentagon och New York. Usama Bin Laden, en av sönerna i det Saudiska kungahusets krets, som inte gillar att familjen gör affärer med USA och imperialisterna i väster, lyckas störta mot den militära maktens näste, samt det världsekonomiska ditot. Det var en kraftig markering och hans visade avsky mot vad jänkarna och västvärlden sysslar med. Hyckleri…
Kanske sitter han idag i någon grotta i Afghanistan ( eller troligare på någon lyxyacht i söderhavet ) och skrattar gott när hela det kapitalistiska välståndet krackelerar och riskerar att braka samman helt och hållet. Dårarna, de girigaste av de giriga grisarna har kannibaliserat sig själva så till den milda grad att det nu verkar som Wall Street snart bara är ett minne blott. Börskraschen 1929, Krugerkraschen det kommer snart stå i historieböckerna att de var dåtidens krascher av stora mått, men inte mycket som kan jämföras med kraschen 2008! Idag måste länders regeringar gå in och rädda banker och företag för att inte välfärden och penningsystemen skall rasa samman och föra hela västvärlden tillbaka 1000 år till byteshandeln, där varor byts mot andra varor utan valutor.

Företagen varslar på löpande band. Biltillverkarna stoppar produktionen, kvartalsrapporterna är katastrofala. Ingen litar på någon. Byggföretagen konkar. Projekt stoppas. Snart slutar vi alla andas. Jag räknar till tre……..

Men i våra nästa liv……. då satan skall vi leva i fred och harmoni…….. tills grannen vill vara lite förmer än dig och då börjar kriget och girigheten på nytt igen…….
Någon kallar sig för kung, vill sitta på pedestal och dirigera. Längst ned sliter slavarna för brödsmulor……

Nej, nu har jag konspirerat klart.! Det är klart att jag är mindre begåvad än våra folkligt utvalda för att styra vårt land och EU. De har ju solklart planen klar och kommer att leda oss ännu rikligare ut ur mörkret. United we stand…… and we trust in our leaders…!!

Kom just på att jag skulle vilja att mina bloggar passerade genom FRA, ECHOLON, MI6 och SÄPOs databaser varje gång jag skriver något. Det skulle sprida lite glädje i mörkret om jag kunde sysselsätta och framförallt aktivera lite verksamhet hos dessa organ. Då kunde jag sitta här i skogen och se dessa bärplockare snirkla omkring runt huset i mörkret med pannlampor och örsnäckor och Glockpistoler väl gömda i axelhölstren………. I demokratins syfte förstås.

Racing:
Stiggy Motorsport raggar in MotoGP föraren Anthony West till WSSP!! Och Leon Haslam till WSBK! Coolt och riktigt starkt…….

Mika Kallio kör MotoGP och Ducati. Hyvä Mika. Suomi on paras mailma…..

Over and out / Christer