Hej å hå.

Historien börjar med klantighet. Usch och fy. Pinsamt.
Det hela började med att jag tappade min fina oumbärliga NOKIA E90 Communicator i toastolen!! Naturligtvis fiskade jag upp den, men skadan var redan skedd. Vatten hade trängt in överallt och det sprakade bara när man försökte använda den. Hmm, 9000 spänn åt helvete. Provade med garantin. Naturligtvis gällde inte den för vattenskador. Skit.
Ahh, hemförsäkring har man ju. Ringde T&H och självklart hjälpte de till. Men efter lite om och men så var min mobil äldre än 6 månader och alltså ville de inte ersätta den med så mycket pengar. Förbrukningsvara enligt dem. Håller väl med i mångt och mycket när det gäller vanliga mobiler för några hundringar eller tusenlappar, men kanske viss skillnad på dyrare varianter. Skit samma. Är så jävla nöjd med finnarnas produkter så jag beställer en ny från ELGIGANTEN, då de enl deras hemsida har sådana på lager och skapligt billiga.
Dagarna går och ingen mobil dyker upp. Ringer dem en gång, två gånger, tre gånger. Olika svar hela tiden och inget konkret. Inte heller återkommer de som de lovar. ( Är man förvånad ? ) Ena stunden är den skickad, nästa skall den skickas, tredje gången vet de varken ut eller in och till slut är det bara en chef som vet och vart är han då? Jo då, på mässa någonstans och går inte få tag på.
Varför bry sig om detta då när hela världsekonomin ändå går åt helvete undrar ni? Ja, varför. Kanske vill jag prata i min underbara NOKIA i väntan på att Hin Håle tänder brasan och bränner oss alla.
Det mesta går emot just nu, men det är inget jag skriver om här, då ni ändå bara skulle tro att jag överdriver….. Men under en längre tid så har inte stjärnorna stått i mitt tecken och jag kämpar dagligen mot ödet, otur, missflyt, motgång, missär och annat mörker.
Kanske lättar det snart……. eller blir ännu värre. Två vägar….. Enkelt. Det kan bara bli fel…..

Kram på ER

Christer