Hej.

Idag onsdag skiner äntligen solen här i Sthlm. Som jag har längtat efter den.
Gårdagen var kall och blöt som ni förstår, men vi lyckades ändå ta alla bilder som behövdes inför detta test och idag kommer vi ägna dagen åt att bara köra runt i omgivningen kring huvudstaden och se vilken av dessa tre hojar som faller oss bäst i smaken.

Träffade lite racefolk igår när vi var förbi på AVA MC och bänkade hojarna. Där ramlade de in en efter en och det blev en del snack om racing igen 🙂
Den gamla endurance räven som jag tävlat mot och tillsammans med Andy Notman stod och skruvade på verkstan och sedan ramlade Jan Hansson in i butiken. Även Janne har jag tävlat tillsammans med och emot i VM och ProSbk. Janne leder för övrigt just ProSbk serien här hemma och jag har honom som favorit till mästerskapstiteln.

Min vän Terje hann jag också med att träffa på kvällen i hotellobbyn över en kopp kaffe. Det är en god man med ideliga goda kvalitéer. För övrigt skall även han med till Finland nästa vecka när det blir racing utav igen.

Kemora heter banan i Finland och där har jag aldrig tävlat. Det skall dock blir roligt att komma dit och se hur det ser ut och nog borde man kunna lära sig ytterligare en ny bana i skallen, även om det är mycket spån innanför pannbenet. Hur som helst så är det träning på fredag och under den dagen hoppas jag vi hinner testa ut det vi behöver testa och få den informationen vi behöver för att kunna lägga upp en vinnande strategi inför lördagens tävling. Teamet är laddat iallafall och så är även jag.

Det blir V-Stromen som kommer få äran att bringa oss till Finland. Jag, Karin och Frendy tar oss en sväng till Kemora på hojar. Jag tävlar under helgen och sedan drar vi vidare norrut på vår mc semester. Finland skall upptäckas och likaså nordligaste delarna av vårt avlånga land. Hoppas inte snön hinner börja falla extra tidigt i år för jag gillar verkligen inte att frysa dagarna i ända.

Nu börjar det bli ont om tid. Måste checka ut från hotellet och dra till redaktionen för att byta om och börja jobba. 😉

Kram på er!
/ Christer Blog Image