Hej på er!

Tråkigt nog känner jag att jag måste skriva en blogg om något som berör mig till den milda grad och som borde oroa er alla precis lika mycket.
Sedan 2.a världskriget och under kalla kriget fanns en effektiv byrå i DDR som hette Stasi och som hade i uppgift att övervaka alla för deras eget bästa. Naturligtvis kallade de detta syfte för ett gott syfte och att den som inte hade något att dölja inte behövde oroa sig. Med övervakning av alla medborgare samt deras post och teletrafik skulle de kunna avvärja sig mot den yttre fienden. När muren föll 1989, ramlade även Stasi ihop och miljoner östtyskar fick tillgång till över 19 mil med pärmar om övervakningen på medborgarna.

Nu kommer det perversaste av allt. Sverige år 2008 anser att övervakningen behöver förstärkas något. Därför skall FRA ( försvarets radioanstalt ) som har i uppgift att avlyssna trådlös trafik från den hemska Fi i öster och som är alltmer arbetslös i det ämnet få nya uppgifter. Nu skall det klubbas igenom på onsdag om FRA kommer att få avlyssna ALL kommunikation i både luften och i det fasta nätet som passerar Sveriges gränser. Gott mos knarkare! Hela jävla bunten är fan i mig galna. ( Ursäkta, men jag skakar av upphetsning och irritation )
Alla vi medborgare, företagare, journalister, individer kommer sluta vara just individer när detta förslag klubbas igenom. Visst har vi säkert varit avlyssnade både via mail och mobiler redan tidigare, fast nu blir det legalt med lagen på sin sida.
Så när jag nu i ren trots kommer att skriva i mina bloggar att George Bush är en jävla dåre så uppsnappas detta av FRA.s eget Echolon ( Jänkarnas och Britternas över 20 år gamla elektroniska övervakningssystem ) och jag registreras och röda lampor lyser någonstans och bloggen ramlar in för manuell granskning av någon dåre som jag säkert har retat upp någon gång i livet och som har agg emot mig. Där skall det värderas om jag är ett “yttre hot” mot demokratin i Sverige och om jag har för avsikt att störta hela landet i Östersjön tillsammans med de styrande och med vilka resurser jag kan tänkas göra det. Eller om jag rent utav bara är ironisk och rebellisk mot vår fina övermakt. Antingen kommer herrarna från Säpo och knackar på och beslagtar allt jag äger i jakten på terrormedel och jag hamnar på Guantanamo utan rätt till advokat. Finner de inget så spelar det ingen roll för då är jag nog ett ännu större hot mot demokratin för då måste det röra sig om hemliga koder och mycket väl planerat och undanhållet av material.

Kanske tycker någon att det inte spelar någon roll om man är övervakad i sin mobil, sms, e-mail, fax, internet, i trafiken, bankkort mm. Det är ju bara kriminella och terrorister man vill åt. Ja, men för i helvete, tror någon på fullaste allvar att Al Quaida eller Usama bin Laden eller någon annan Bush terrorist skriver i klartext på något av dessa medier?? Aldrig. Det enda som kommer att hända är att oskyldiga blir oskyldigt misstänkta eller anklagade för att de råkar skriva fel ord till sin käraste i ett mail eller till sin polare. Sedan skall man förklara för åsnorna på grisfarmen att det var mina personliga tankar och åsikter som jag skrev ner och mailade till min vän och att ni inte har ett förbannat jävla dugg med det att göra. Där är problemet igen. Vi lever ju inte fria om nu någon trott det tidigare.

Hur kan detta ske år 2008 i Sverige?? Jag fattar verkligen inte! Mig vetligen bombas inte våra städer av självmordsbombare med turbaner dagligen. Inte heller finner jag att det vi gör utomlands kan reta upp terrorister så till den milda grad att de prioriterar mål i Sverige som gör att alla 9 miljoner medborgare måste leva varenda sekund under övervakning resten av livet.
Polisen och Säpo har väl redan egna register och spaningar mot de personer som de anser behöver spanas på? Dessa kanske 100 eller låt säga 1000 potentiella personer som finns inom Sveriges gränser kanske man kan spana vidare på med olika metoder osv. Men därifrån till alla 9 mille invånare varenda sekund är minst sagt lite heavy metal.

Redan har TeliaSonera flyttat ut alla sina mailservrar till Finland från tidigare Sverige för att visa att de absolut inte accepterar denna utveckling.

Ja, detta var mitt sätt att väcka er. Kanske läser ni inte vad som håller på att hända med vår integritet i tidningarna, så därför var jag tvungen att skriva om detta på min sida.

Om sidan aldrig mer uppdateras, så vet ni vad som hände.

Viva George W Bush.

Blog Image