Hej. Värmen har infunnit sig på allvar. Över en natt har grönskan slagit ut. Fina vackra färger och fåglars kvitter överallt. Såg MotoGp racet från Kina igår. Underbart att se Rossi i gammal fin form igen. Har väl kanske inte tvivlat på hans form så mycket. Vet ju att det tar tid att få ordning på en hoj och nya däck, men nu tror jag han är med i matchen på allvar. Han är så god när han verkligen tröttar ut sina konkurrenter med många snabba varv på slutet som får dem att krokna. Att han åter igen sätter banrekord på nästsista varvet visar att han lärt sig Bridgestones styrkor och sortiment. Kul! Stoner var ett fall åt rätt håll även han. En tredjeplats är ok. Melandri, Stoners teamkamrat gjorde ett bra race även han. 5.e plats är hans i särklass främsta resultat i fabriksteamet. Säkert var det nödvändigt också för hans framtid. Kvartsamtal har han säkert redan varit på där hans arbetsgivare talat om för honom vad som gäller och inte gäller. Nu hoppas vi att hans form fortsätter och resultaten kommer än mer. Annars går det nog snabbt att få kicken i denna bransch. Alexander Lundh vann igen i ProSbk. Grattis. Sturup var värd för arrangemanget denna gång. Usch. Till helgen är det Albacete 8h i EWC. Många av toppteamen kommer köra med endast två förare, vilket begränsar en frilansande racerförares möjligheter till deltagande. &amp;amp;lt;br/&amp;amp;gt;Har dock min mekaniker Henrik på plats som vanligt i Maco Racing och kommer få rapportering därifrån. ERF serien startade i lördags. Vet inte så mycket därifrån. Tragiskt omkom Martin Finnegan 29 år gammal i en tävling på Nordirland. Finnegan var en oerhört sympatisk förare som var en av de främsta på Isle of Man. Så ödmjuk och jordnära och lite blyg och försiktig till vardags. Men en hejare på att gasa runt ön. Synd. Ledsamt. Vet inte riktigt vad mer jag skall skriva. Får väl säga ödet ville något annat för honom. Vila i frid! Kram på er / Christer&lt;br/&gt;<br/>