Hej hej,

Inte mycket nytt på racingfronten för min del. Följer rapporteringen från övriga förare och stöttar vissa av dem moraliskt och mentalt. Vill se dem utvecklas till fantastiska förare som når längre än någon annan tidigare gjort.
På lördag är det premiär för ERF eller NEC som det heter. Känner stort åksug. Tråkigt att det inte blev något av projektet med Troubleman. Vi hade lätt kunnat dominera serien. Har förresten inte hört av min vän Mats på länge och börjar undra vad som hänt. Han verkar leva iaf då jag ser hans hemsida uppdateras då och då.
Han har säkert precis hur mycket som helst att stå i med sitt företagande och sina kommande körningar på NorthWest 200 och Isle of Man och därav har han inte tid över för en finnjävel i de värmländska skogarna.
För egen del har jag en handfull erbjudanden om körningar i ERF serien, men ännu inte bestämt mig för något. Helst hade jag kört med Troubleman. Kanske kör jag någon tävling framöver med något team. Vi får se.

På jobbfronten för egen del har det varit fullt upp.
Projekt i Sthlm, taxikörningar hemikring och nu senast lite traktorkörning i Leksand. Ja vitt varierande arbeten som ger lite kulor till hyra å lån. Skön avkoppling från den absurda racevärlden måste jag väl även erkänna.
Har även rensat upp tidigare åtaganden och avslutat gamla kapitel vad gäller racing. Skönt!
Nu är det historia och det gäller bara att vrida tillbaka huvudet igen för att blicka framåt.
Har även sålt min landsvägsracer. Usch. Vemodigt samtidigt som det känns rätt. Vem vill åka gatracer på våra usla landsvägar? Det är i alla fall ingen njutning att studsa fram bland kälskott och hålor med en Gixxer. Nej, i framtiden blir det en stor äventyrsoffroad istället. För man behöver väl ha ca 30 cm fjädringsväg för att kunna njuta av våra väl underhållna vägar som vi skattar för.
Ursäkta, ramlar så lätt in på negativitet numera. Det bara blir så. Vet inte om det beror av allt som händer runt i kring mig eller om jag kommit in i en ny fas i livet. Kanske har jag öppnat sinnena och börjat se och höra det som händer runt i kring mig?! Tidigare har kanske dessa sinnen varit avstängda för att jag varit så målmedveten på racingen. Då har hjärnan filtrerat bort allt annat i världen för att uppnå målen på racerbanan.

V-Strom 1000, Varadero, 990 Adventure, R1200 GS är numera märken som attraherar mig när det gäller att köra privat på landsväg. Mmm, låter underbart att dra iväg en weekend till norrland via landsvägar, grusvägar och ibland stigar. Slå på handtagsvärmarna när det blir lite ruggigt och kallt. Köra dagsetapper på 100 mil utan att behöva bändas av hojen efteråt. Slippa sitta i ett insvettat skinnställ som är perforerat och inkraschat på någon racerbana. Sköna allväderskläder som sitter löst och som även skyddar mot väta. Det låter som ljuv musik i mina öron.
37 år är jag. Ville bara påminna er om det. Så ni inte tror att det är min pappa som skrivit detta. Men jag vill känna av njutning, glädje och vänskap när jag tänker på motorcyklar. Det var länge sedan nu…………

Idag är det 1.a maj! Varenda jävla sosse är väl ute och springer med något plakat och demonstrerar. Arbetarnas dag ni vet! Jag är ju själv en sådan enligt defenition, men hatar dessa som bara gör något utan att själv veta varför. “Det bara är så, för så har vi alltid gjort”
Det känns rätt skönt att “jobba” lite idag. Alltid retar det någon som är troende och ännu inte insett att slaveriet är inrotat sedan generationer och lobotomering väl utförd.
Lika lön till alla, ropen skall skalla. Kortare arbetsdag, längre semester, mer rättigheter. Ja, ja. Det blir nog skitbra……. Säkert!

Kram på er och glöm inte att följa MotoGp från Kina i helgen.
/ Christer