Hej på er!

Det duggar inte riktigt lika tätt mellan uppdateringarna på hemsidan som jag önskar, men det har sina skäl. Just nu är jag inne i en jobbaperiod som vanlig knegare och därmed räcker inte tiden riktigt till för annat som är roligare. Tyvärr!
Högen på skrivbordet bara växer. Massvis att göra administrativt, praktiskt och på alla andra sätt likaså. Men den förbjudna frukten innebar ett liv i ständigt slit för sitt anletes bröd för de flesta….
Till veckan skall jag försöka hinna med att prioritera åtminstone över i vilken ordning jag skall börja rensa upp och komma ikapp med allt.

Ni missade väl inte SBK VM premiären i lördags från Qatar? Äntligen är den långa väntan över och nu kan vi åter följa RR på Eurosport i 8 månader framöver. Gott mos!
Ducati 1098 R med 200cc övertag verkar vara ett vinnande koncept. Det visade både Biaggi, Xaus, Bayliss mfl. Vi får väl se framöver om det bara var denna tävling eller om reglerna kommer att justeras igen framöver.. Starkt kört av Nieto med Gixxern. Grattis. Hojen var grymt snabb och Duccarna hängde verkligen inte med rakt fram.

Ciao!
/ Christer