Hej på er!

Är åter igen tillbaka från lite utlandsvistelse. Först soliga Spanien och sedan soliga Norge. Det ena med lite värme och motorcyklar och det andra med 1,8 meter snö och slalom.

Calafat med omnejd strax söder om Tarragona var första vistelsens målområde. Här var jag nere och jobbade för tidningen BIKE. Vi testade i dagar 3, både på bana och på landsväg. Mycket körning blev det och skoj var det också. Japanska superhojar fick bekänna färg och avslöja sina styrkor och brister. Vem som vann får ni läsa om i BIKE nr 4 som kommer i april.

Från Calafat flög jag direkt till Gardemoen strax norr om Oslo och fortsatte därifrån vidare till Hemsedal för några dagars skidåkning i goda vänners lag.
Mängder av snö och underbart solsken förgyllde våra dagar i backarna 62 st. Ett stort antal vurpor råkade vi ut för utför, men ingen skadade sig allvarligt. Blåmärken och ömmande kroppsdelar kan man leva med!

Nu är det åter verkligheten på hemmaplan som gäller med allt vad det innebär. Finns en del att reda ut och ta tag i som vanligt. Bara att bita ihop och göra.

Läste att enhetsbränsle blir gällande i Prosbk 2008. Mycket har skrivits om detta då avtalet inte var sanktionerat av förarna och dessutom beslutats så sent på säsongen. Förstår den stora massans situation där flera förare kanske redan har sponsorer som förser dem med soppa och olja och plötsligt inte kan använda sig av produkterna.

Om några veckor börjar äntligen SBK VM och strax därefter MotoGP. Jippey!! Eurosport kommer gå varm framöver igen. Precis som vanligt. Kaffe, mackor och tidig morgon till Livesändningar på Eurosport. Det är livet.

Ha det gott friends.

Christer