Hej hej.

MC mässan har besökts. Som vanligt mycket folk, många hojar. En del nyheter och spännande hojar men fortfarande saknar vi exempelvis Rossis MotoGP hoj som extra dragplåster. Synd. Sådant visas i Milano och Tyskland.

En nyhet.
Jag har klart med min första officiella körning för 2008!
Det blir i NEC serien ( tidigare ERF endurance ) tillsammans med team Troubleman Racing! Förra året vann de serien och hette då Team Dynamite.
Förarna är Pasi Andersen och den Isle of Man galna Mats Nilsson. Herr Nilsson har två extremt fina andra platser från Manx GP. Det är grymt.
Teamet kommer att köra Yamaha R1 -08 or och att inte vinna varenda tävling skulle jag se som ett nederlag.

Tittar även vidare på andra serier framöver och vi får väl se vartåt det lutar. Förfrågningar har börjat komma från Endurance VM om vad jag skall köra, samtidigt som ProSbk finns kvar här hemma. Mest intressant är dock SO ( Scandinavian Open ). Ett nordiskt mästerskap med tuff konkurrens och balla banor att köra på.
Vi får väl se framöver.

På torsdag drar jag iväg en tur till Spanien i alla fall och kör lite hoj. Det blir rätt gott och ser fram emot detta. Jag skall vara med och testa lite stora hojar på både bana och gata. Mmm trevligt.
Direkt efter den veckan i Spanien drar jag vidare på ytterligare träning fast denna gång till Norge. Här blir det utförsåkning i dagarna 3 som gäller i Hemsedal norr om Oslo. Skall försöka överleva även det med benen i behåll.

Vi ses och hörs framöver!

Er Christer