Hej!

Halva januarimånad har passerat. Ingen snö! Blött som attan och tråkigare väder går nog inte uppbringa på denna planet. Har varit trist väder i snart ett år. Men men vi får vad vi förtjänar.
Göteborg visar årets nyheter bland motorcyklar den 23-26 januari. Ska bli spännande att se vad som visas. Kanske träffa några trevliga människor. Hoppas det. En och annan dåre kommer säkert att visa sitt nylle, men det får man väl ta 🙂
Planer och riktlinjer har ramlat på plats och mycket sker i dagarna. Fortfarande dock i det tysta utan offentlighet. Vill att allt skall falla på plats och bli klart innan ljuset tänds och offentligheten tar vid.

Kanske ses vi i Göteborg nästa helg. Ha det gott och som sagt. Mer information kommer snart angående vad som skall ske säsongen 2008. “Glädjens år”

Mvh
Christer